      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 6 uut
Ajalugu, poliitika 4 uut
Alternatiivmeditsiin 1 uus
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused 2 uut
Eneseabi 3 uut
Esoteerika 1 uus
Ettevalmistus kooliks 1 uus
Filosoofia
Folkloor 1 uus
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika 1 uus
Hobid ja vaba aeg 4 uut
Huumor
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur 1 uus
Kleepsuraamatud
Kodundus
Kokaraamatud 14 uut
Kombed ja etikett
Kultuur 1 uus
Kunst
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud 1 uus
Lastekasvatus 1 uus
Lasteraamatud 9 uut
Loodus 4 uut
Loomad, linnud 5 uut
Luule
Majandus, äri 4 uut
Meditsiin
Muinasjutud 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud 1 uus
Noortele 4 uut
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 4 uut
Põllumajandus, metsandus
Religioon
Seks
Sport
Suhted
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 3 uut
Teatmikud 8 uut
Tervis 4 uut
Toiduained, joogid 12 uut
Toitumine 3 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused 2 uut
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 3 uut
Värvimisraamatud, värviraamatud 1 uus
Õpikud 1 uus
|
„Normaalne söömine” on pehmekaaneline raamat, 142 lk; 21,3 × 25,1 cm; ↔ 1,0 cm; 356 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Normaalne söömine” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Normaalne söömine” – tutvustus
Söömine on inimese elu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmisi söömisest vajavad kõik ja neid Normaalne söömine ka selgitab. Seda on vaja, et nüüdisaja söömisalases „info”-uputuses (enamasti kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms) oleks võimalik elada normaalselt (loe: õnnelikult).
Esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja arusaadavalt teadmised, mille omandamiseks pole vaja eriharidust. Tuuakse välja põhireeglid, mida tea ja järgi. Pane tähele! Kui piirdudki vaid lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega, võid ka siis olla enda üle uhke. Oled astunud väga võimsa ja olulise sammu oma ainevahetuse, tervise jms nimel.
Teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis seletab lihtsalt toitainete mõisteid ja vajadust ning harib huvitatud lugejaid põhitoiduainete valdkonnas, et oleks võimalik tervislikult (normaalselt) süüa. Pane tähele! Selles antakse esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhine info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes inimkeha tegelikust päevasest vajadusest.
Kolmas osa kannab tinglikult nimetust „Normaalse söömise ülikoolikursus”. Selles analüüsitakse kuumaksköetud teemasid nende õiges sisus, et peletada hirme, likvideerida harimatust jpm. Veendud korduvalt, et söömisega seotud tõsiste probleemide peiteaeg on tavaliselt 5–10 aastat. Raamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks.
Normaalne sööminesobib kõigile, kes soovivad ennast harida, ja ka nendele, kes tegelevad koolisüsteemis teiste harimisega.
Peagi on Mihkel Zilmerilt oodata ka näpunäiteid normaalse joomise kohta.
Raamatuga „Normaalne söömine” seonduvad märksõnad: toitumine, tervislik toitumine, toiduained, toitained, aimekirjandus
Raamatu „Normaalne söömine” ilmumisandmed: Avita, 2015
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Normaalne söömine” vaadata ka neid trükiseid:
|