Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: ToitumineKokaraamatud

Hapenda, käärita, soola
Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust


„Hapenda, käärita, soola” on lakkadega pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Hapenda, käärita, soola Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust kaanepilt – front cover

Hind: 14.74


Autor: Dunja Gulin.


Inglise keelest tõlkinud Jane Tooman.


Originaali pealkiri: Fermented foods for vitality and health.


Toimetanud Killu Paldrok. Fotod: Toby Scott.




„Hapenda, käärita, soola” – tutvustus


Raamatus „Hapenda, käärita, soola” selgitab Horvaatiast pärit peakokk ja toitumisspetsialist Dunja Gulin fermenteerimise põhitõdesid, õpetab hapendama, kääritama ja soolama ning annab üle kuuekümne retsepti, mille seas leidub nii Balkani köögist mõjutatud hõrgutisi kui ka mitmekesine taimetoidu valik. Kirjeldatakse näiteks piima, leiva, seemnete ja pähklite fermenteerimist ning selgitatakse üksikasjalikult, kuidas mikroorganismide kultuuride eest hoolt kanda. „Probiootiliste jookide” peatükis leidub tervist turgutavaid segusid nagu kookose-keefirismuuti ja kange ingveriõlu, peatükk „Midagi magusat” pakub üllatusi, näiteks suus sulavad hapukapsa-brownie’d ning kaneeli-jogurtiskoonid. Fermenteeritud toitudes sisalduvad kasulikud bakterid toodavad rikkalikult ensüüme, B-vitamiini ja valku. Neid toite on ka kergem seedida kui samu toite toorel või kuumutatud kujul. Fermenteeritud toitude populaarsusel on kindel põhjus – nende lisamine menüüsse aitab korrastada seedimist ja tasakaalustada soolestiku mikrofloorat, tagada hea tervise ning hoida naha ja juuksed kauni ja säravana.

Dunja Gulini raamatus „Hapenda, käärita, soola” toodud asjatundlike retseptide ja juhendite järgi rikastad oma toidulauda maitsva ja tervisliku fermenteeritud toiduga.



Raamatu „Hapenda, käärita, soola” sisukord

Raamatu „Hapenda, käärita, soola” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Hapenda, käärita, soola” seonduvad märksõnad: hapendamine, soolamine (toit), tervislik toitumine, kokaraamatud, kääritamine



Raamatu „Hapenda, käärita, soola” tehnilised andmed


„Hapenda, käärita, soola” on lakkadega pehmekaaneline raamat, 160 lk; 19,0 × 23,3 cm; ↔ 1,4 cm; 536 g.


Raamat „Hapenda, käärita, soola” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Hapenda, käärita, soola” ilmumisandmed: Koolibri, 2018


ISBN/EAN: 9789985035900 (978-9985-0-3590-0)

Ostan „Hapenda, käärita, soola” hinnaga 14.74



Soovitame lisaks väljaandele „Hapenda, käärita, soola” vaadata ka neid trükiseid:


Antidieet
Antidieet

19.91


Tige kokk
Tige kokk

22.50






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525