Suur küpsetamisraamat: 1. osa


„Suur küpsetamisraamat: 1. osa” on kõvakaaneline raamat sarjast 100 rooga. Raamatu seisukord: uus.

Suur küpsetamisraamat: 1. osa kaanepilt – front cover

Hind: 27.90


Autorid: Lia Virkus, Maire Suitsu, Raili Mikk.


Kujundanud Aila Utsu. Fotod: Jaan Heinmaa.


Sarja nimetus: 100 rooga.




„Suur küpsetamisraamat: 1. osa” – tutvustus


Raamatus „Suur küpsetamisraamat” on 4 tainapeatükki. Igas peatükis on taina valmistamise, vormimise ja küpsetamise omapärad põhjalikult lahti seletatud, lisaks sellele on rohkesti retsepte, neist enamik fotodega.

Raamatu „Suur küpsetamisraamat” 1. peatükk. Kasinad küpsetised: lihtsad küpsetised, milles on tavaliselt väga kasinalt rasva ja suhkrut nagu karaskid, iiri soodaleib, inglise muffinid, iiri ja šoti skoonid, india chapati, ahjupannkook, soodaga pitsapõhi, kohutuskoogid ehk popoverid, norra kartulilefsed ja pehmed nisutortiljad.

Raamatu „Suur küpsetamisraamat” 2. peatükk. Küpsetuspulbriga küpsetised: sooda või küpsetuspulbri abil kerkivad, eelmise peatüki omadega võrreldes rikkalikumalt rasva, mune ja suhkrut sisaldavad, kuid hõlpsasti valmivad arvukad vormikoogid, keeksid, plaadikoogid, muffinid rohkete variantidega, lusikaküpsised, hapupiimapannkoogid, mazariinid ja madeleine’i küpsised, mitut sorti piparkoogid, brownies ehk pehmed šokolaadiruudud ning populaarne kihiline meekook.

Raamatu „Suur küpsetamisraamat” 3. peatükk. Vahustatud keeksi- ja küpsisetainas, mille tegemine algab rasvaine ja suhkru põhjaliku vahustamisega, misjärel mikserdatakse juurde munad ja lisatakse muud komponendid.
Taolisest tainast saab põhiainete vahekorra varieerimisega küpsetada pehmeid keeksitaolisi vormikooke ning nii rullitud kui ka pritsitud küpsiseid; munade arvu vähendamisel saab tainast kasutada ka magusa pirukapõhja ja korvikeste materjaliks. Kõik need küpsetisteliigid on esindatud suure hulga retseptidega; pirukapõhjale ja madalatele korvikestele ehk tartelettidele ka detailne valmistusjuhend ning mitmeid täidisevariante.

Raamatu „Suur küpsetamisraamat” 4. peatükk. Muretainas: mahukas peatükk, mille teoreetilise osa järgi saab igaüks selgeks õppida täiusliku muretaina valmistamise etappide kaupa nii köögikombainis kui käsitsi. Üksikasjalik õpetus ka pirukaümbrise ja väikeste korvikeste valmistamiseks. Variantidena kohupiima-, kartuli- ja jogurtimuretainas; magusast muretainast on olemas nii tavaline kui porgandiga variant. Retseptiosas rohkesti suuri ja väikesi, soolaseid ja magusaid pirukaid, plaadikooke ja küpsiseid.



Raamatu „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” sisukord

Raamatu „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, küpsetised, kokaraamatud



Raamatu „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” tehnilised andmed


„Suur küpsetamisraamat: 1. osa” on kõvakaaneline raamat, 191 lk; 17,7 × 24,6 cm; ↔ 1,5 cm; 556 g.


Raamat „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” ilmumisandmed: Ajakirjade Kirjastus, 2006


ISBN/EAN: 9789949427215 (9949-427-21-5)

Ostan „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” hinnaga 27.90



Veel üllitisi raamatu „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” autori(te)lt:


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Kalahitid
Kalahitid

18.81


Kama
Kama

14.90


Aiapidu
Aiapidu

19.90


Osta 5
Osta 5

19.95


Pirukad 2
Pirukad 2

19.91


Kotletid
Kotletid

15.95


Šokolaad
Šokolaad

24.90


Desserdid
Desserdid

34.90


Muffinid
Muffinid

14.90


Linnuliha
Linnuliha

19.91





Raamatuga „Suur küpsetamisraamat: 1. osa” samast sarjast:






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125