Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.

NB! Raamatust „Soojendavad toidud” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.




Teemad: KokaraamatudPerioodikaJõulud

Soojendavad toidud


„Soojendavad toidud” on ajakiri sarjast Oma Maitse eri!. Ajakirja seisukord: uus.

Soojendavad toidud kaanepilt – front cover

Hind: 14.74


Peatoimetaja: Siiri Kirikal. Tekstide autorid: Külli Holsting, Rene Bürkland, Rita Osa.


Keeletoimetaja: Margit Arndt-Kalju. Kujundanud Gert Laanemets.


Sarja nimetus: Oma Maitse eri!.




„Soojendavad toidud” – tutvustus


Soe suvi muudab ihaldusväärseks värske kurgi, arbuusi ja igat laadi rohelised salatid ehk siis värske ja vesise kraami. Talvel kulub soojatunde loomiseks rohkem energiat ja siis ainult veejoomisest piltlikult öeldes ei piisa. Vanas Hiinas on aastaaegade söömise põhitõed väga hästi ära seletatud ja toiduained liigitataksegi lausa kaheks – jahutavad ja soojendavad toiduained.

Niisiis – keskendume mahukas ajakirjas talvisele söömisele ja toiduainetele, mille omadused kas säilitavad kehas vett või hoopis väljutavad seda. Ka toiduvalmistamise viis on määrava tähtsusega. Intuitiivselt võid juba aimata, et küpsetamine ja hautamine on eriti soojendavaid omadusi esile toovad meetodid, keetmine aga vähem soojendav ja toortoit hoopis jahutavate omadustega.

Kogu teoreetilisel maastikul orienteerumine võtab veidike aega, aga oleme püüdnud Hiina söömisteooriad võimalikult lihtsalt lahti seletada meie söömiskultuurile omaste terminitega. Ja last but not least – talvel on hästi söömine tähtis ka sellepärast, et kevadeks ei oleks meie meeled ja kehad kurnatud ja väsinud, vaid taluksid uue saagi tulekut tüünelt ja sujuvalt.

„Soojendavad Toidud” katavad laua nii söömistarkuse kui heade maitsetega. Soovitusi ja nõuandeid jagavad eriajakirjas oma ala tipp-professionaalid: Hiina meditsiini arst Rene Bürkland ja toitumisterapeut Külli Holsting.


Ajakirjaga „Soojendavad toidud” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud



Ajakirja „Soojendavad toidud” tehnilised andmed


„Soojendavad toidud” on ajakiri, 138 lk; 21,1 × 28,0 cm; ↔ 0,5 cm; 294 g.


Ajakiri „Soojendavad toidud” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Ajakirja „Soojendavad toidud” ilmumisandmed: Ekspress Meedia, 2022

Ostan „Soojendavad toidud” hinnaga 14.74




Raamatust „Soojendavad toidud” on olemas ka järgmised eksemplarid


Soojendavad toidud
Ajakiri.
Sari: Oma Maitse eri!.
138 lk; 21,1 × 28,0 cm; ↔ 0,5 cm; 294 g.
Seisukord: vähekasutatud.
Ilmumisandmed: Ekspress Meedia, 2022

Peatoimetaja: Siiri Kirikal. Tekstide autorid: Külli Holsting, Rene Bürkland, Rita Osa.


Keeletoimetaja: Margit Arndt-Kalju. Kujundanud Gert Laanemets.

Asub Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.

Ostan selle eksemplari hinnaga 7.49





Veel üllitisi „Soojendavad toidud” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Soojendavad toidud” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525