Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: PerioodikaKokaraamatud

Liha


„Liha” on ajakiri sarjast Oma Maitse eri!. Ajakirja seisukord: uus.

Liha kaanepilt – front cover


Koostaja: Siiri Kirikal. Toiduretseptide autorid: Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tuuli Mathisen.


Keeletoimetaja: Margit Arndt-Kalju. Kujundanud Janett Rikkand.


Sarja nimetus: Oma Maitse eri!.




„Liha” – tutvustus


Kuidas küpsetada, praadida või hautada liha? Sellest räägib Oma Maitse erinumber „Liha”, uurides ja puurides teemat nii sellest kandist, kui ka sellest, milliseid lihatükke meil saada on ja mida nendega kodus peale hakata.

On kerge kuumutada üle kvaliteetset lihatükki ja saada tulemuseks sitke steik, mis isegi terava noa surve all vastu paneb. Ja ka vastupidi – odavast lihatükist saad valmistada imehäid suus sulavaid hautiseid ja pajaroogi, kui vaid mõned nõksud selgeks endale teha.

Paks retseptikogumik püüab lahti rääkida hunniku kitsaskohti, mis liha valmistamisel ette võivad tulla.

Vaatamata esialgu keerulisena näivale teemale läheneme lihale nii liigiti kui tükiti. Ja kui põhitõed selged, saavad kõik, kes liha valmistamise ees aukartust tundnud, oma praesoovid edaspidi kõik teoks teha.

Meie retseptitoimetajad jagavad liha valmistamise retsepte tubli raamatu jagu ja sõna saavad mitmed lihaprofid.


Ajakirjaga „Liha” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, liha, lihatoidud, toiduretseptid, ajakirjad



Ajakirja „Liha” tehnilised andmed


„Liha” on ajakiri, 132 lk; 21,0 × 28,0 cm; ↔ 0,5 cm; 302 g.


Ajakiri „Liha” on hetkel laost otsas.


Ajakirja „Liha” ilmumisandmed: Ekspress Meedia, 2019



Veel üllitisi „Liha” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Liha” vaadata ka neid trükiseid:


Unistuste Pulmad 2023
Unistuste Pulmad 2023

0.00
Kingitus!

Võti tulevikku 2024
Võti tulevikku 2024

0.00
Kingitus!





© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525