Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest
The best kept secrets of Estonian grannies: recipes from my childhood


„Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: nagu uus.


Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest The best kept secrets of Estonian grannies: recipes from my childhood kaanepilt – front cover


Autor: Kadri Kroon. Peatoimetaja: Lia Virkus.


Eesti keelest tõlkinud Evelin Osborne.


Toimetanud Velve Saar. Kujundanud Signe Kaljurand. Illustratsioonid: Erkki Engso. Fotod: Sandra Urvak.
„Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” – tutvustus


Autori sõnul on see raamat talle eriti südamelähedane: „Inspiratsiooniallikaks on mu lapsepõlvelõhnad, mis tekitavad õnnetunde, ja maitsed, mis tänini keelel. Nende eest pean tänama mind ja mu lapsi hoidnud ja poputanud memmesid, kes perenaistena valitsevad puupliidi ääres, pajad auramas ja pannid särisemas. Minu oma memme õpetas mind armastama kõhu kaudu, rituaalina taustaks laual valge lina, portselan ja lilled. Olen kogunud raamatusse memmede repertuaari isiklikud lemmikud. Lihtsad ja ausad toidud on raamatus ilma igasuguste viguriteta koos praktiliste salanõksudega asjade õnnestumiseks. Ikka selleks, et saaksime neid oskusi oma lastele edasi anda ning õpetada neid väärtustama põlvkondadevahelist sidet ja ühiseid toidutraditsioone.”
Raamat on eesti ja inglise keeles.Raamatu „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” sisukord

Raamatu „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” seonduvad märksõnad: toidud, rahvustoidud, toiduvalmistamine, Eesti, kokaraamatudRaamatu „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” tehnilised andmed


„Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” on kõvakaaneline raamat, 191 lk; 22,2 × 27,7 cm; ↔ 2,4 cm; 922 g.


Raamat „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” ilmumisandmed: Ajakirjade Kirjastus, 2009


ISBN/EAN: 9789949443888 (978-9949-443-88-8)Veel üllitisi raamatu „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” autori(te)lt:

Soovitame lisaks väljaandele „Eesti memmede warjatud saladused: retsepte minu lapsepõlvest” vaadata ka neid trükiseid:


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125