Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: KokaraamatudToiduained, joogidElulood, mälestused, biograafiad

Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)


„Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: sisult ja pealtnäha uus, kuid leidub väikeseid defekte: esikaane ülanurgast ja tagakaane välisserva allosas väike värvikahjustus.

Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926) kaanepilt – front cover

Hind: 24.74


Koostajad: Andrus Saartok, Karl Pajussaar, Lauri Ülenurm. Eessõna autor: Kristo Seli. Järelsõna autor: Neinar Seli. Tekstide autor: Vahur Kalmre.


Toimetanud Siiri Omber. Fotod: Andrus Saartok, Jake Farra, Katrin Käis.




„Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” – tutvustus


Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide valikul Balti-ja Põhjamaade parimate restoranide hulka terve enda tegutsemisaja jooksul. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.–26. aastal kirjutatud retseptikogust.

Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi – Hõlm. Uus retseptiraamat sisaldab endas Lydia Grünmann Holmi kirjutatud retseptikogust retsepte ja ka uusi meie kokkade poolt väljatöötatud retsepte.



Raamatu „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” sisukord

Raamatu „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” seonduvad märksõnad: restoranid, menüüd, toiduvalmistamine, toitlustamine, toiduretseptid, biograafiad



Raamatu „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” tehnilised andmed


„Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” on kõvakaaneline raamat, 130 lk; 20,4 × 24,7 cm; ↔ 1,8 cm; 660 g.


Raamat „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” ilmumisandmed: Restoran Hõlm, 2018


ISBN/EAN: 9789949887972 (978-9949-88-797-2)

Ostan „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” hinnaga 24.74



Soovitame lisaks väljaandele „Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925–1926)” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525