„Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Autor: Turan T. Turan.
Inglise keelest tõlkinud Virge Õuemaa.
Originaali pealkiri: Smoking, curing and drying: the complete guide for meat and fish.
Toimetanud Laura Mägi. Kaane kujundanud Gareth Butterworth. Kujundanud Louise Turpin. Fotod: Simon Pask.
Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.
Turan T. Turan tutvustab raamatus „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.
Raamatust „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” leiate juhtnöörid:
• kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
• liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
• kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.
Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” seonduvad märksõnad: liha, kalad (zool.), toiduainete töötlemine, suitsutamine, kuivatamine, soolamine (toit), säilitamine (toit.), konserveerimine (toit.), toiduretseptid, käsiraamatud
„Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on kõvakaaneline raamat, 224 lk; 19,2 × 25,2 cm; ↔ 2,0 cm; 886 g.
Raamat „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on hetkel laost otsas.
Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” ilmumisandmed: Sinisukk, 2016
ISBN/EAN: 9789949344482 (978-9949-34-448-2)
Originaali pealkiri: Smoking, curing and drying: the complete guide for meat and fish.
Kahjuks hetkel laost otsas.
Koržetsi kalaraamat
15.95
Korilase käsiraamat II
11.99
Paleo toitumine
27.97
Salat, mu arm
27.97
Supra
24.90
Nadja Viinis
15.90
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Paastuköök
19.79
100 võikreemist lille
24.42
Toit, kirg
21.70
Toiduga vähi vastu
34.94
100 magustoitu
14.90
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.74
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Väike kringliraamat
23.93
Armastusega Kihnust
24.94
Väike marjakoogiraamat
22.50
Setost saarteni
21.70
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
24.94
Peipsimaa köök
23.93
Hiina toidud
12.92
Kalakoka ABC
12.92
Sahver: hoidised
14.74
Minu India köök
19.99
Osta 5
19.95
Kohupiim ja kodujuust
12.50
Tatratoidud 2
10.90
Brokoli ja lillkapsas
12.90
Söögivahetund
24.90
Ideaalvormi teejuht
17.97
Kaval kokk
17.90
Räim ja heeringas
15.50
Kalapüük Norras
14.94
Väike kringliraamat
16.96
Väega toidud
21.70
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525