„Hapenda & marineeri” on ajakiri. Ajakirja seisukord: uus.
Hapendamine ja marineerimine on sajanditevanune toidu säilitamise viis, mis on tänapäeval leidnud uue hingamise – mitte ainult säilivuse, vaid ka maitsete ja tervislikkuse tõttu. Niiviisi saab säilitada toitu pikemaks ajaks ilma keemiliste säilitusaineteta. Need kaks säilitusviisi takistavad riknemist põhjustavate bakterite ja hallituse teket ning võimaldavad nautida suviseid ja sügisesi vilju ka talvel.
Eriväljaanne „Hapenda & marineeri” viib lugeja avastusretkele mööda hapendamise ja marineerimise põnevaid radu – alustades lihtsatest retseptidest ja liikudes edasi keerukamate maitsekombinatsioonideni. Selle retseptikogumikuga inspireerime, harime ja julgustame katsetama. Siit leiad 99 tervislikku retsepti, rohkelt nõuandeid ja nippe, kuidas panna köögiviljad hapnema. Samuti erinevaid marinaadide võimalusi.
Mõlemad meetodid pakuvad lõputult võimalusi loovuseks – olgu tegemist klassikaliste hapukurkide, krõmpsuva kimchi või uudsete marinaadimaitsetega hooajaliste köögiviljadega. Olgu eesmärgiks tervis, uued maitsed, traditsioonide hoidmine või lihtsalt rõõm katsetamisest – hapendamine ja marineerimine on väärt oskused, mis rikastavad meie söögilauda.
Ajakirjaga „Hapenda & marineeri” seonduvad märksõnad: hoidised, hapendamine, marineerimine, konserveerimine (toitlustus), säilitamine (toitlustus), kokaraamatud, raamatajakirjad
„Hapenda & marineeri” on ajakiri, 114 lk; 23,2 × 29,7 cm; ↔ 0,5 cm; 263 g.
Ajakiri „Hapenda & marineeri” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Ajakirja „Hapenda & marineeri” ilmumisandmed: Ühinenud Ajakirjad, 2025
ISBN/EAN: 9789908540245
Ostke ajakiri „Hapenda & marineeri” hinnaga 10.99
Pidulaud 2021
9.90
Hõrgud aedviljad
11.11
Hullult hõrgud hoidised
22.70
Kevad, suvi & sügis aias
10.90
Tomat, paprika ja kurk
13.93
Hullult hõrgud hoidised
22.92
Õnnelik tööl ja kodus
17.97
Hullult hõrgud hoidised
23.93
Värvi ja tapeedi
24.74
Aiapidaja käsiraamat
14.74
Remondinipid 2
9.90
Aiapidaja käsiraamat
17.90
Nutikad remondinipid
24.74
Õunatoidud
11.90
Sahver: hoidised
14.74
Hapendamise maagia
27.97
Seenelise kokaraamat
27.97
Marjaraamat
17.97
Sõstraraamat
17.97
Suur õunaraamat
17.79
Sõstratoidud
13.93
Kodused hoidised
19.50
Hoidistaja salaraamat
34.94
Hapendamine
27.97
Hoidised
34.94
Hullutavad hoidised
14.74
Magus maasikaaeg
14.74
Marineeritud hoidised
27.97
Imelised puud ja põõsad
37.97
Maitsvad kingitused
22.90
Lia hoidised
21.70
Gurmeeaed
27.97
Taluperemeeste hoidised
27.97
Mida teha seentega
24.74
Kodune kokaraamat
24.94
Kodused hoidised
44.90
Hoidised
34.94
Ravivad seened
27.97
Taluperenaiste hoidised
27.97
Kilulinna kokaraamat
27.90
Teeme ise
24.94
Vanaema hoidised
22.92
Hoidised
21.70
Hoidised
21.70
Tegusa pere hoidised
21.50
Hoidistaja käsiraamat
19.79
Taluperenaiste hoidised
17.97
Tomatiraamat
17.97
Kodune kokaraamat
17.47
Hoidised
14.94
Kurk salatisse ja purki
14.94
Seenelise kokaraamat
14.74
Täiuslik pirn
14.74
Mida teha seentega
14.00
Korilase kokaraamat
12.90
Aasta köögis 2
9.79
Hapendamine
9.79
Kodukeldrid
9.79
Marjaraamat
9.79
© Kirjavara Raamatupood OÜ • Registrikood 16003911 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125