Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Hoidised, toiduainete säilitamineKokaraamatudToiduained, joogid

Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits


„Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits kaanepilt – front cover

Hind: 25.95


Autor: Rain Kuldjärv.


Toimetanud Jolana Aru. Kujundanud Mai-Liis Raidaru. Fotod: Mailis Alter, Rain Kuldjärv.




„Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” – tutvustus


Raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid.

See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist.

Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda!

Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi „Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, „Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.



Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” sisukord

Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” seonduvad märksõnad: fermentatsioon, hapendamine, toiduainete töötlemine, köögiviljad, seened, joogid, piimatooted, kilu, toiduretseptid, käsiraamatud



Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” tehnilised andmed


„Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on kõvakaaneline raamat, 173 lk.


Raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” on Laos nr 3, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” ilmumisandmed: Pegasus, 2023


ISBN/EAN: 9789916165539

Ostan „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” hinnaga 25.95



Soovitame lisaks väljaandele „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt: hapendamise aabits” vaadata ka neid trükiseid:


Gurmeeaed
Gurmeeaed

25.95


Hoidised
Hoidised

37.97


Hoidised
Hoidised

34.94


Teeme ise
Teeme ise

24.94


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

17.97






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525