Seenelise kokaraamat


„Seenelise kokaraamat” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Seenelise kokaraamat kaanepilt – front cover


Autor: Eve Mällo.


Toimetanud Tiina Tammer. Kujundanud Irina Tammis.




„Seenelise kokaraamat” – tutvustus


Milliseid seeni korjata ja kuidas neid kasutada?
Kuidas seeni soolata, kuivatada, hapendada, marineerida?
Seenehoidiste retseptid.
Suur valik seenetoite. Klassikalised ja üllatavad retseptid.

Mida kõike seentest ei valmistata: võileivad, salatid, vinegrett, püreed, puljongid, boršid, soolaseened, põhiroad, šašlõkid, pilafid, pelmeenid, pirukad, vormiroad. Marineeritud riisikad või salati soolariisikatest hapukoore ja sibulaga leiab kindlasti ka Eestis jõululaualt, hapukoorega seenekaste on aga alati olnud armastatud igapäevaroog.

Eesti oma seeneraamatust saab lisaks retseptidele infot ja nõuandeid ka selle kohta, milliseid seened konkreetse toitu või hoidise jaoks kõige rohkem sobivad. Lisaks on raamatus „Seenelise kokaraamat” ka kõikvõimalikke seenenippe.



Raamatu „Seenelise kokaraamat” sisukord

Raamatu „Seenelise kokaraamat” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Seenelise kokaraamat” seonduvad märksõnad: seenetoidud, säilitamine (toit.), hoidised, söögiseened, seened, kokaraamatud



Raamatu „Seenelise kokaraamat” tehnilised andmed


„Seenelise kokaraamat” on pehmekaaneline raamat, 224 lk; 13,8 × 21,7 cm; ↔ 1,8 cm; 330 g.


Raamat „Seenelise kokaraamat” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Seenelise kokaraamat” ilmumisandmed: Tammerraamat, 2013


ISBN/EAN: 9789949526031 (978-9949-526-03-1)



Soovitame lisaks väljaandele „Seenelise kokaraamat” vaadata ka neid trükiseid:


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.90


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125