Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Hoidised, toiduainete säilitamineKokaraamatudToiduained, joogid

Hapendamine ja marineerimine


„Hapendamine ja marineerimine” on pehmekaaneline raamat sarjadest 50 retsepti!, Kodu ja Aed praktiline retseptivihik. Raamatu seisukord: uus.

Hapendamine ja marineerimine kaanepilt – front cover

Hind: 6.46


Koostaja: Marika Vingissar. Toiduretseptide autor: Marika Vingissar.


Toimetanud Tiina Lebane. Kujundanud Anu Maarand.


Sarjad: 50 retsepti!, Kodu ja Aed praktiline retseptivihik.




„Hapendamine ja marineerimine” – tutvustus


Üha enam populaarsust koguv aedviljade säilitusviis on hapendamine ehk piimhappekäärimine, milles happed tekivad aedviljades sisalduvate suhkrute fermenteerumise tulemusena. Piimhape pidurdab teiste mikroobide arengut ja soodustab hapendatud toiduaine säilimist. Selle protsessi käigus tekib hulk inimesele olulisi seedeensüüme, vitamiine ja ka probiootilisi tüvesid. Hapendatud köögiviljad hoiavad seedimise korras ja parandavad soolestiku mikrofloorat.

Hapukapsas ja sellest tehtud toidud kuuluvad meie rahvuskööki. Tegelikult saab hapendada kõikvõimalikke köögivilju ja tuttavaks on saanud juba ka Koreast pärit kimtši.

Marineerimine on köögiviljade säilitamine mitmesuguste äädikate abil. Veest, soolast, suhkrust, äädikast ja maitseainetest keedetud leemes säilivad ja maitsevad hoidised hästi.

Et hapendamine või marineerimine untsu ei läheks ja roiskumisbakterid võimust ei võtaks, on ülitähtis kõikide kasutatavate nõude ja köögiriistade puhtus.



Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” sisukord

Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Hapendamine ja marineerimine” seonduvad märksõnad: hapendamine, marineerimine, hoidised, kokaraamatud



Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” tehnilised andmed


„Hapendamine ja marineerimine” on pehmekaaneline raamat, 55 lk.


Raamat „Hapendamine ja marineerimine” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Hapendamine ja marineerimine” ilmumisandmed: Ühinenud Ajakirjad, 2023


ISBN/EAN: 9789916734001

Ostan „Hapendamine ja marineerimine” hinnaga 6.46



Veel üllitisi „Hapendamine ja marineerimine” autori(te)lt:





Raamatuga „Hapendamine ja marineerimine” samast sarja(de)st:





Soovitame lisaks väljaandele „Hapendamine ja marineerimine” vaadata ka neid trükiseid:


Gurmeeaed
Gurmeeaed

25.95


Hoidised
Hoidised

37.97


Hoidised
Hoidised

34.94


Teeme ise
Teeme ise

24.94


Hoidised
Hoidised

21.70


Hoidised
Hoidised

17.97






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525