top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad
Aiandus, mesindus 2 uut
Ajalugu, poliitika 1 uus
Alternatiivmeditsiin 1 uus
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused
Eneseabi 2 uut
Esoteerika
Ettevalmistus kooliks 8 uut
Filosoofia
Folkloor 1 uus
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika
Hobid ja vaba aeg
Huumor 1 uus
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus 2 uut
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus 1 uus
Keeleõpikud
Kehakultuur 4 uut
Kleepsuraamatud 25 uut
Kodundus
Kokaraamatud 7 uut
Kombed ja etikett
Kultuur
Kunst
Käsitöö 1 uus
Laste tegelusraamatud 29 uut
Lastekasvatus 1 uus
Lasteraamatud 12 uut
Loodus 2 uut
Loomad, linnud 3 uut
Luule
Majandus, äri
Meditsiin 2 uut
Muusika
Mängud 4 uut
Nipiraamatud
Noortele
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 20 uut
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 2 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 1 uus
Religioon
Seks
Sport
Suhted
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid
Teatmikud
Tervis 5 uut
Toiduained, joogid 5 uut
Toitumine 3 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused
Veganlus, vegetaarlus
Väikelaste raamatud
Värvimisraamatud, värviraamatud 10 uut
Õpikud


Sushi
Easy recipes for making sushi at home


Trükise „Sushi Easy recipes for making sushi at home” kaanepilt. Cover picture of „Sushi Easy recipes for making sushi at home”.

Hind: 17.90


Autorid: Elsa Petersen-Schepelern, Emi Kazuko, Fiona Smith.



ISBN/EAN: 9781845970963 (1-84597-096-9, 1845970969)


„Sushi” on pehmekaaneline raamat, 127 lk; 14,5 × 17,2 cm; ↔ 1,1 cm; 268 g.
Raamatu seisukord: nagu uus.


Raamat „Sushi” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.



„Sushi” – tutvustus


Healthy, delicious, modern, everyone loves sushi. But if you thought sushi was hard to make yourself then not so. With clean, fresh flavors and great good looks, sushi has never been so popular.

Sushi is delicious as a quick snack or as part of a more substantial Japanese dinner and makes perfect fingerfood. The term ‘sushi’ is used for dishes based on ‘sumeshi’, meaning vinegared rice, the most vital part of sushi-making. This book explains how to cook the rice perfectly. Start with simple rolled sushi using classic ingredients such as cucumber, tuna or salmon. Once you’ve mastered the easy ones you can explore more adventurous variations. The recipes use easy-to-find ingredients, including everything from spinach, asparagus and carrots to shrimp, crab and smoked salmon. If you thought making sushi was strictly for the professionals, Sushi will amaze you. With these recipes you will never eat ready-made sushi again. There are also recipes for sashimi and the miso soups that traditionally end a sushi meal as well as others for making great accompaniments, like fabulous pickles and three ways with wasabi. You can have parties where you provide the ingredients and guests make up their own hand rolls from their favorite ingredients, or you can do it for them – it takes no time at all! This is really easy party food, healthy snack food, and great food for kids.



About the Authors
Emi Kazuko is a Japanese food writer and journalist based in London. She attended the prestigious Tokyo Kaikan Cookery School and is proficient in Japanese, Chinese, French and Italian cooking. Her aspiration is to make Japanese easy home cooking part of our daily diet. Fiona Smith is an up-and-coming young food writer and food stylist from New Zealand, who also works in Europe. Her work appears in books, magazines, advertising and on television. She writes for various publications, including Cuisine magazine. Elsa Petersen-Schepelern is a Danish-Australian food writer. Based in London, Elsa now spends much of her time sampling food and wine around the world, drawing on an eclectic mix of cuisines – the inspiration for her delicious recipes.
Fiona Smith is an award-winning food writer and food stylist. She is deputy food editor of Cuisine magazine, in which her recipes and travel stories feature on a regular basis. She runs a successful food styling business and is the author of several cookbooks including Beets, Leaves and Limes, Pates and Terrines, Fondue and Dim Sum.
Elsa Petersen-Schepelern was a Danish-Australian food writer based in London.



Raamatuga „Sushi” seonduvad märksõnad: kokaraamatud, toiduretseptid


Raamatu „Sushi” ilmumisandmed: Ryland Peters & Small, 2015



Soovitame lisaks väljaandele „Sushi” vaadata ka neid trükiseid:


Artefaktide säilitamine
Artefaktide säilitamine

Hind: 29.90

Bella Toscana
Bella Toscana

Hind: 15.90

Culinary Helsinki
Culinary Helsinki

Hind: 15.90

Doktor Nortoni päevik
Doktor Nortoni päevik

Hind: 2.40

Ebausk
Ebausk

Hind: 17.90

Eesti allikad
Eesti allikad

Hind: 19.90

Eesti köök
Eesti köök

Hind: 29.90

Eesti köök
Eesti köök

Hind: 24.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element