      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Kulinaaria
|  |
Autorid: Anne Kersna, Dina Aarma, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Õile Aavik, Sirje Rekkor, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Ülle Kruuda.
Kujundanud Marge Pent.
ISBN/EAN: 9949415489 (9949-415-48-9, 9789949415489)
|
„Kulinaaria” on pehmekaaneline raamat, 205 lk; 21,1 × 29,7 cm; ↔ 1,3 cm; 564 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Kulinaaria” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Kulinaaria” – tutvustus
Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid Eesti rahvusköök ja Menüü koostamise alused.
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.
Teine, täiendatud trükk.
Raamatuga „Kulinaaria” seonduvad märksõnad: kokandus, kutsekooliõpikud
Raamatu „Kulinaaria” ilmumisandmed: Argo, 2006
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Kulinaaria” vaadata ka neid trükiseid:
|