„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 24.99
Autor: Stuart Farrimond.
Inglise keelest tõlkinud Anneli Kritšmann-Lekštedt.
Toimetanud Ülle Kiivet. Kaane kujundanud Steven Marsden. Kujundanud Rehan Abdul, Vicky Read.
Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat „Gastronoomia” tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.
Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.
Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab raamatus „Gastronoomia” hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat „Gastronoomia” lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.
Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.
Profexpo ja Eesti Kirjastuste Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta kokaraamat 2019 tunnistati „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” parimaks tõlkeraamatuks.
Raamatu „Gastronoomia” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Gastronoomia” seonduvad märksõnad: kokandus, toiduvalmistamine, käsiraamatud
„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat, 256 lk; 22,0 × 26,0 cm; ↔ 2,4 cm; 1,106 kg.
Raamat „Gastronoomia” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Gastronoomia” ilmumisandmed: Koolibri, 2019
ISBN/EAN: 9789985042595 (978-9985-0-4259-5)
Ostan „Gastronoomia” hinnaga 24.99
Paleo toitumine
27.97
Salat, mu arm
27.97
Kalaraamat
12.90
100 võikreemist lille
24.42
Laste kokakool
19.91
Toiduga vähi vastu
24.94
100 magustoitu
14.90
Minu pidu
12.90
Veise- ja lambaliharoad
24.90
Eesti kokkade kokaraamat
19.90
Maitsvalt ulukilihast
12.95
Toortoidu A ja O
27.97
Võileivad
1.40
Talvesmuutid
26.96
Söö end terveks
7.90
Jõulud
14.90
Lean in 15
19.91
Tulge külla!
24.90
Taimetoidud
21.90
Korilase aastaring
15.95
Väike kringliraamat
23.99
Armastusega Kihnust
24.90
Setost saarteni
24.90
Väike marjakoogiraamat
22.50
Õunatoidud
11.90
Tänavatoit
24.90
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125