Toiduvalmistamise tehnoloogia


„Toiduvalmistamise tehnoloogia” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: nagu uus.


Toiduvalmistamise tehnoloogia kaanepilt – front cover

Hind: 17.90


Autorid: Nikolai Kovaljov, Pjotr Grišin. Kollektiivautorid: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit.


Vene keelest tõlkinud A. Vakk, E. Saari, M. Klement.


Originaali pealkiri: Технология приготовления пищи.


Kujundanud K. Vanaveski. Fotod: B. Mäemets.




„Toiduvalmistamise tehnoloogia” – tutvustus


Raamat „Toiduvalmistamise tehnoloogia” käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on raamatus „Toiduvalmistamise tehnoloogia” peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat „Toiduvalmistamise tehnoloogia” sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.



Raamatu „Toiduvalmistamise tehnoloogia” sisukord

Raamatu „Toiduvalmistamise tehnoloogia” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Toiduvalmistamise tehnoloogia” seonduvad märksõnad: toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid



Raamatu „Toiduvalmistamise tehnoloogia” tehnilised andmed


„Toiduvalmistamise tehnoloogia” on kõvakaaneline raamat, 340 lk; 14,9 × 22,0 cm; ↔ 2,3 cm; 421 g.


Raamat „Toiduvalmistamise tehnoloogia” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Toiduvalmistamise tehnoloogia” ilmumisandmed: Valgus, 1968

Ostan „Toiduvalmistamise tehnoloogia” hinnaga 17.90



Soovitame lisaks väljaandele „Toiduvalmistamise tehnoloogia” vaadata ka neid trükiseid:


Jõulud
Jõulud

14.90


Osta 5
Osta 5

19.95


Mate
Mate

24.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125