Preserving Food Without Freezing or Canning
Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermenation


„Preserving Food Without Freezing or Canning” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: nagu uus.


Preserving Food Without Freezing or Canning Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermenation kaanepilt – front cover

Hind: 24.90


Autorid: Deborah Madison, Eliot Coleman.





Preserving Food Without Freezing or Canning – tutvustus


Typical books about preserving garden produce nearly always assume that modern “kitchen gardeners” will boil or freeze their vegetables and fruits. Yet here is a book that goes back to the future – celebrating traditional but little-known French techniques for storing and preserving edibles in ways that maximize flavor and nutrition.

Translated into English, and with a new foreword by Deborah Madison, this book deliberately ignores freezing and high-temperature canning in favor of methods that are superior because they are less costly and more energy-efficient.

As Eliot Coleman says in his foreword to the first edition, “Food preservation techniques can be divided into two categories: the modern scientific methods that remove the life from food, and the natural poetic methods that maintain or enhance the life in food. The poetic techniques produce ... foods that have been celebrated for centuries and are considered gourmet delights today.”

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.



About the AuthorsDeborah Madison is a freelance writer and board member of the Foundation for Bio-Diversity and the Seed Savers Exchange, among others. As a freelance writer she has contributed to Cooking Light, Williams Sonoma’s Taste, Vegetarian Times, Gourmet, Food and Wine, Bon Appetit, Garden Design, Fine Cooking, Organic Style, the LA Times, Orion, and others.
Eliot Coleman has over fifty years experience in all aspects of organic farming, including field vegetables, greenhouse vegetables, rotational grazing of cattle and sheep, and range poultry. He is the author of The New Organic Grower, Four-Season Harvest, and The Winter Harvest Handbook, as well as the instructional workshop DVD Year-Round Vegetable Production with Eliot Coleman. Coleman and his wife, Barbara Damrosch, presently operate a commercial year-round market garden, in addition to horticultural research projects, at Four Season Farm in Harborside, Maine.


Raamatuga „Preserving Food Without Freezing or Canning” seonduvad märksõnad: kokaraamatud, toiduretseptid



Raamatu „Preserving Food Without Freezing or Canning” tehnilised andmed


„Preserving Food Without Freezing or Canning” on pehmekaaneline raamat, 220 lk; 15,2 × 22,7 cm; ↔ 1,5 cm; 352 g.


Raamat Preserving Food Without Freezing or Canning on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel tööpäeval.


Raamatu „Preserving Food Without Freezing or Canning” ilmumisandmed: Chelsea Green Publishing, 2007


ISBN/EAN: 9781933392592 (978-1-933392-59-2)

Ostan „Preserving Food Without Freezing or Canning” hinnaga 24.90



Soovitame lisaks väljaandele „Preserving Food Without Freezing or Canning” vaadata ka neid trükiseid:



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2022, 2021)

ANTIIK

Aabitsad


Aastaraamatud


Aforismid, tsitaadid, mõtteterad


Aiandus, mesindus


Ajaloolised romaanid


Ajalugu, poliitika


Alternatiivmeditsiin


Arhitektuur


Arvutid, elektroonika


Atlased, kaardid


Autogrammiga raamatud


Eesti ilukirjandus


Eesti lastekirjandus


Ehitus ja remont


Elulood, mälestused, biograafiad


Eneseabi


Esoteerika


Ettevalmistus kooliks


Fantaasia- ja ulmekirjandus


Filmiks vändatud raamatud


Filosoofia


Folkloor, mütoloogia, müüdid


Fotoalbumid


Fotograafia, filmitehnika


Halvas seisus, kahjustustega raamatud


Hobid ja vaba aeg


Hoidised, toiduainete säilitamine


Huumor


Ilu ja tervis


Ilukirjandus


Jahindus, kalandus, korilus


Jooga ja Pilates


Juriidika, õigus


Jõulud


Kalendrid ja märkmikud


Katastroofid, õnnetused, kuriteod


Keel ja kirjandus


Keeleõpikud


Kehakultuur


Kinkeraamatud


Kleepsuraamatud


Kodundus


Kokaraamatud


Kombed ja etikett


Kriminullid, krimkad, kriminaalromaanid


Kultuur


Kunst


Kunstiõpikud


Käsitöö, meisterdamine


Laste tegelusraamatud


Lastekasvatus


Lasteraamatud


Laulikud


Lemmikloomad


Liiklusõpikud


Loodus


Loomad, linnud, kalad


Luule


Magamisraamatud ja unejutud


Majandus, äri


Meditsiin


Mood, kosmeetika


Muinasjutud


Muusika


Mängud


Neidudele, tüdrukutele


Nipiraamatud


Noodid


Noormeestele, poistele


Noortele


Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud


Näidendid


Perioodika


Pildiraamatud, koomiksid


Populaarteadus


Psühholoogia


Pusleraamatud


Põllumajandus, metsandus


Põnevus- ja seiklusromaanid


Rahvusköögid


Rasedus, sünnitus


Ravimtaimed, loodusravi


Religioon


Ristsõnad, sudokud


Ruumilised, häälitsevad, vigurraamatud


Seks


Sport


Suhted


Sõidukid


Sõnastikud, leksikonid


Teatmikud, entsüklopeediad


Tervis


Toiduained, joogid


Toitumine


Trükitähtedega raamatud, suurtähtraamatud


Turism, reisikirjad, reisijuhid


Täppisteadused


Veganlus, vegetaarlus


Veterinaaria


Väikelaste raamatud


Värvimisraamatud, värviraamatud


Õpikud


Õppimisraamatud lastele





© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125