      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad Aforismid, tsitaadid, mõtteterad Aiandus, mesindus 2 uut Ajalugu, poliitika 1 uus Alternatiivmeditsiin 1 uus Arhitektuur Arvutid, elektroonika Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 2 uut Esoteerika Ettevalmistus kooliks 8 uut Filosoofia Folkloor 1 uus Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg Huumor 1 uus Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 2 uut Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud 1 uus Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus 1 uus Keeleõpikud Kehakultuur 4 uut Kleepsuraamatud 25 uut Kodundus Kokaraamatud 7 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst Käsitöö 1 uus Laste tegelusraamatud 29 uut Lastekasvatus 1 uus Lasteraamatud 12 uut Loodus 2 uut Loomad, linnud 3 uut Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud 4 uut Nipiraamatud Noortele Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 20 uut Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 2 uut Populaarteadus Psühholoogia 1 uus Religioon Seks Sport Suhted Sõidukid Sõnastikud, leksikonid Teatmikud Tervis 5 uut Toiduained, joogid 5 uut Toitumine 3 uut Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus Täppisteadused Veganlus, vegetaarlus Väikelaste raamatud Värvimisraamatud, värviraamatud 10 uut Õpikud
|
Külmlaud
|  |
Autor: Oetker Verlag.
Saksa keelest tõlkinud Jana Johanson (originaali pealkiri: Dr. Oetker: Kalte Küche A-Z).
Toimetanud Evelin Piip.
ISBN/EAN: 9789949148523 (978-9949-14-852-3)
|
„Külmlaud” on kõvakaaneline raamat, 432 lk; 19,6 × 26,8 cm; ↔ 3,2 cm; 1,574 kg. Raamatu seisukord: uus.
Raamat „Külmlaud” asub Tallinna kesklinnas, Kentmanni 10-19: saame kohe teele panna või saate sellele ise E–R 9–17 (kokkuleppel ka muul ajal) järele tulla.
„Külmlaud” – tutvustus
Lauakatmiskunst on nagu perenaiseoskuste viimne proovikivi. Külmlaua eeliseks on, et perenaine saab ka ise lauda istuda ning ei pea kogu aeg köögis kuuma õhkava pliidi ääres valvama, et toit ikka soe püsiks. Veelgi enam, näiteks peoroad võib juba eelmisel päeval ilma rahmeldamata valmis teha. Peale selle lubab külmlaud katsetada ka kõige ootamatute maitsekombinatsioonidega. Ajvar’i-nimeline maitsemeele võrgutaja Balkanilt koos vaarikakastmega või sulnid banaanilaevukesed superlihtsate ürdikuulikestega ... Lai valik salateid, tikuvõileibu, kreeme, aga ka külmsuppe ning jahemahedaid küpsetisi on esitatud tähestiku järjekorras. Ära ühtegi vahele jäta, selleks on nad kõik lihtsalt liiga head!
Raamatuga „Külmlaud” seonduvad märksõnad: külmtoidud, toiduvalmistamine, toiteväärtus, kokaraamatud
Raamatu „Külmlaud” ilmumisandmed: Sinisukk, 2012
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Külmlaud” vaadata ka neid trükiseid:
|