      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad Aforismid, tsitaadid, mõtteterad Aiandus, mesindus 2 uut Ajalugu, poliitika 1 uus Alternatiivmeditsiin 1 uus Arhitektuur Arvutid, elektroonika Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 2 uut Esoteerika Ettevalmistus kooliks 8 uut Filosoofia Folkloor 1 uus Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg Huumor 1 uus Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 2 uut Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud 1 uus Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus 1 uus Keeleõpikud Kehakultuur 4 uut Kleepsuraamatud 25 uut Kodundus Kokaraamatud 7 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst Käsitöö 1 uus Laste tegelusraamatud 29 uut Lastekasvatus 1 uus Lasteraamatud 12 uut Loodus 2 uut Loomad, linnud 3 uut Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud 4 uut Nipiraamatud Noortele Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 20 uut Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 2 uut Populaarteadus Psühholoogia 1 uus Religioon Seks Sport Suhted Sõidukid Sõnastikud, leksikonid Teatmikud Tervis 5 uut Toiduained, joogid 5 uut Toitumine 3 uut Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus Täppisteadused Veganlus, vegetaarlus Väikelaste raamatud Värvimisraamatud, värviraamatud 10 uut Õpikud
|
Euroopan mestarikokkien pöydässä
|  |
Tolk: Tia Harinen.
ISBN/EAN: 9783833134845 (978-3-8331-3484-5)
|
„Euroopan mestarikokkien pöydässä” on pehmekaaneline raamat, 607 lk; 24,0 × 30,2 cm; ↔ 3,6 cm; 2,502 kg. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Euroopan mestarikokkien pöydässä” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Euroopan mestarikokkien pöydässä” – tutvustus
Tämä ainutlaatuinen keittokirja tuo eurooppalaisen gastronomian huiput suomalaiseen keittöön. Sen tekemiseen on osallistunut lähes sata palkittua ja arvostettua mestarikokkia ja kondiittoria viidestätoista Euroopan maasta. He paljastavat sinulle parhaat reseptinsä: lämpimät ja kylmät alkupalat, kala- ja äyriäisruoat, liha- ja linturuoat, jälkiruoat ja leivonnaiset. Tämä kattava 600-sivuinen kirja on välttämätön apulainen jokaisen herkkusuun kotikeittiöön. Se tutustuttaa lukijan rikkaaseen eurooppalaiseen ruokakulttuuriin, joka on gastronomian hetkellisiä muoti-ilmiöitä pitkäikäisempi, ja tuo mielenkiintoisella tavalla esiin sekä eurooppalaisen keittotaidon yhteisen perinnön että sen monenlaiset kasvot.
Raamatuga „Euroopan mestarikokkien pöydässä” seonduvad märksõnad: ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri
Raamatu „Euroopan mestarikokkien pöydässä” ilmumisandmed: Ullmann, 2007
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Euroopan mestarikokkien pöydässä” vaadata ka neid trükiseid:
|