      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad Aforismid, tsitaadid, mõtteterad Aiandus, mesindus 2 uut Ajalugu, poliitika 1 uus Alternatiivmeditsiin 1 uus Arhitektuur Arvutid, elektroonika Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 2 uut Esoteerika Ettevalmistus kooliks 8 uut Filosoofia Folkloor 1 uus Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg Huumor 1 uus Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 2 uut Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud 1 uus Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus 1 uus Keeleõpikud Kehakultuur 4 uut Kleepsuraamatud 25 uut Kodundus Kokaraamatud 7 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst Käsitöö 1 uus Laste tegelusraamatud 29 uut Lastekasvatus 1 uus Lasteraamatud 12 uut Loodus 2 uut Loomad, linnud 3 uut Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud 4 uut Nipiraamatud Noortele Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 20 uut Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 2 uut Populaarteadus Psühholoogia 1 uus Religioon Seks Sport Suhted Sõidukid Sõnastikud, leksikonid Teatmikud Tervis 5 uut Toiduained, joogid 5 uut Toitumine 3 uut Turism 1 uus Täppisteadused Veganlus, vegetaarlus Väikelaste raamatud Värvimisraamatud, värviraamatud 10 uut Õpikud
|
„Ellujäämise [koka]kunst” on kõvakaaneline raamat, 191 lk; 17,7 × 24,6 cm; ↔ 1,5 cm; 608 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Ellujäämise [koka]kunst” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Ellujäämise [koka]kunst” – tutvustus
See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta – retseptid, toidulood ja pildid hea kõhutäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip – alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama!
Raamatuga „Ellujäämise [koka]kunst” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toitumistavad, toiduained, toiduretseptid
Raamatu „Ellujäämise [koka]kunst” ilmumisandmed: Eesti Ekspressi Kirjastus, 2009
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Ellujäämise [koka]kunst” vaadata ka neid trükiseid:
|