Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: Toiduained, joogid

Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate
Easy Techniques for Impressive Results


„Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: vähekasutatud.


Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate Easy Techniques for Impressive Results kaanepilt – front cover

Hind: 22.90


Autor: Mark Tilling.


Toimetanud Jenny Stewart.




„Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” – tutvustus


Mark Tilling shows you how you can use just a handful of basic equipment and ingredients to make delicious chocolate treats in your own kitchen.



Raamatu „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” sisukord

Raamatu „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.



Raamatu „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” tehnilised andmed


„Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 72 lk; 18,5 × 23,4 cm; ↔ 1,2 cm; 434 g.


Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” ilmumisandmed: B Dutton Publishing, 2010


ISBN/EAN: 9781905113187 (978-1-905113-18-7, 1905113188)

Ostke raamat „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” hinnaga 22.90



Soovitame lisaks väljaandele „Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95


Mate
Mate

24.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525