Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.

NB! Raamatust „Rebitavad leivad-saiad” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.




Teemad: KokaraamatudToiduained, joogid

Rebitavad leivad-saiad
Soolased ja magusad


„Rebitavad leivad-saiad” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Rebitavad leivad-saiad Soolased ja magusad kaanepilt – front cover

Hind: 14.94


Autor: Nina Engels.


Inglise keelest tõlkinud Jana Johanson.


Originaali pealkiri: Pull-apart-breads.


Toimetanud Kadri Kaljurand.




„Rebitavad leivad-saiad” – tutvustus


Viimasel ajal on üha populaarsemaks saanud rebitavad ahjusaiad ja –leivad. Neid pakutakse nii pidudel, grilliõhtutel kui ka lihtsalt vahepalana. Rebitavad küpsetised on väga erineva kujuga ning sama mitmekesised nagu nende nimedki. Olgu siis tegemist ahvileiva, sõrme-, lõõtsa- või pidusaiaga – neid kõiki saab portsjonite kaupa murda. Raamatus „Rebitavad leivad-saiad” toodud retseptides kasutatakse alati värsket pärmi. Saiad on kas magusad või vürtsika täidisega, kihtidesse laotud, volditud, rullitud või mähitud ning seejärel ahjus kuldkollaseks küpsetatud. Tulemuseks on vastupandamatu täidisega mahlakad ja kohevad pärmisaiad.
Ja kui aega tõesti napib, siis valmistage saia- või leivapätsist maitsva täidisega murtav leib või sai. Ja tulemus? Lihtsalt võrratu! Aga valmistamine? Lihtne nagu lapsemäng. Kas ka palju vaeva? Minimaalselt. Nii kiirelt valmibki tavalisest saiapätsist parim piduroog, mille edu on garanteeritud.


Raamatu „Rebitavad leivad-saiad” retseptid


Ahvileib aprikoosi ja pähklitega
Ahvileib hakklihapalli ja kuivatatud ploomidega
Ahvileib kuivatatud tomatite ja parmesaniga
Ahvileib vürtsika vorstitäidisega
Capri ahvileib värskete tomatite, mozzarella ja basiilikuga
Grahamjahu ahvileib sinihallitusjuustu ja pirnitükkidega
Kreekapärane sõrmesai fetajuustu, oliivi, sibula ja peperoni’ga
Lõõtsasai kakao-datlikreemiga
Martsipani-jõhvikatäidisega ahvileib
Musta pesto palmik mozzarella’ga
Mustika-vanilli pidusai
Pestoroos basiliku ja seedermänniseemne-pestokastmega
Pidusai tomatipüree, lambahakkliha ja lambapiimajuustuga
Pähkli-nugatiõis hakitud metspähklitega
Rebitav ciabatta kappari, anšoovise ja mozzarella’ga
Rebitav jõulusai suhkrustatud puuviljadega
Rebitav kaneelilõõts
Rebitav leib karulauguvõi, seedermänniseemnete ja Gouda juustuga
Rebitav meesai võise purukattega
Rebitav murulauguleib rammusa juustuga
Rebitav sai nelja juustuga
Rebitav päevalilleseemne sepik pistou ja kitsepiimajuustuga
Rebitav rukkileib talisibula, peterselli ja Gruyère’i juustuga
Rebitav sai apelsinimoosi ja šokolaadiga
Rebitav sai Camemberti juustu ja pohladega
Rebitav sai kapparivõi ja seedermänniseemnetega
Rebitav sai karamelli ja krokandiga
Rebitav kookosesai valge šokolaadiga
Rebitav sai küüslauguvõi ja peterselliga
Rebitav sai moonitäidisega
Rebitav sai murulaugu ja Kreeka pähkli pestokastmega
Rebitav sai päevalilleseemnete, karulauguvõi ja parmesaniga
Rebitav sai rohelise spargli, seedermänniseemnete ja pancetta’ga
Rebitav sai salaami, peperoni, tomatipüree ja juustuga
Rebitav sai sidrunivõiga
Rebitav sai sinihallitusjuustu ja ploomitükkidega
Rebitav salaamileib parmesani ja peterselliga
Rebitav singisai peterselli ja juustuga
Rebitav tomatileib seedermänniseemnete ja provolone’ga
Rikkalik pidusai tomatite, pune ja anšoovistega
Rikkalik pidusai rosmariini, küüslaugu, oliiviõli ja ricotta’ga
Rikkalikult juustune viljapea palmik Camemberti juustu, paprika ja köömnetega
Sõrmesai metspähklite ja meega
Sõrmesai pudingikreemi ja kirssidega
Sõrmesai singi, juustu ja peterselliga
Sõrmesai toorjuustu ja praetud pekikuubikutega
Tšilli-juustukattega lõõtsasai


Retsept raamatust „Rebitavad leivad-saiad”


Rebitav tomatileib seedermänniseemnete ja provolone’ga

8 portsjonit

1 ümmargune segaleib (500 g)
1 kimp punet
100 g kuivatatud tomateid õlis
soola
pipart
75 g seedermänniseemneid
200 g provolone dolce’t viiludena

Valmistusaeg u 15 minutit (lisaks küpsetusaeg).

1. Kuumuta praeahi 180 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika leivale rombikujuline ruudustik, u 2 cm vahedega, kuid jälgi, et sa leiba lõpuni läbi ei lõika. Leib peaks alt 1–2 cm paksuselt kokku jääma. Aseta leib ahjuplaadile.

2. Loputa pune, tupsuta kuivaks ja haki lehekesed peeneks. Puista pune kaussi. Nõruta kuivatatud tomatid, hoia õli alles. Tükelda tomatid. Pane tomatid koos 2 supilusikatäie tomatiõliga pune juurde kaussi. Maitsesta segu soola ja pipraga.

3. Rösti seedermänniseemned kuival pannil kuldseks ja pane kõrvale. Lõika provolone-viilud ribadeks. Jaota juusturibad leiva pragudesse. Seejärel nirista pragudesse tomati-ürdiõli ja puista juurde seedermänniseemned.

4. Kata leib fooliumiga ja küpseta u 30 minutit.

Umbes 20 minuti möödudes eemalda foolium, et leib jääks ilus krõbe.



Raamatu „Rebitavad leivad-saiad” sisukord

Raamatu „Rebitavad leivad-saiad” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.



Retsept raamatust Rebitavad leivad-saiad – Rebitav tomatileib seedermänniseemnete ja provolonega


Raamatuga „Rebitavad leivad-saiad” seonduvad märksõnad: leib, sai, pagaritooted, küpsetised, kokaraamatud



Raamatu „Rebitavad leivad-saiad” tehnilised andmed


„Rebitavad leivad-saiad” on kõvakaaneline raamat, 112 lk; 21,5 × 24,5 cm; ↔ 1,1 cm; 572 g.


Raamat „Rebitavad leivad-saiad” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Rebitavad leivad-saiad” ilmumisandmed: Sinisukk, 2018


ISBN/EAN: 9789949347247 (978-9949-34-724-7)

Ostan „Rebitavad leivad-saiad” hinnaga 14.94




Raamatust „Rebitavad leivad-saiad” on olemas ka järgmised eksemplarid


Rebitavad leivad-saiad
Kõvakaaneline raamat.
112 lk; 21,5 × 24,5 cm; ↔ 1,1 cm; 572 g.
Seisukord: vähekasutatud, sisult nagu uus, kaante alaservades on mõni eestvaates vaevumärgatav väike täke, esikaane ülanurgast täpike värvi kulunud.
Ilmumisandmed: Sinisukk, 2018

Autor: Nina Engels.


Inglise keelest tõlkinud Jana Johanson.


Originaali pealkiri: Pull-apart-breads.


Toimetanud Kadri Kaljurand.

Asub Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.

Ostan selle eksemplari hinnaga 9.79





Veel üllitisi „Rebitavad leivad-saiad” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Rebitavad leivad-saiad” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525