      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 6 uut
Ajalugu, poliitika 4 uut
Alternatiivmeditsiin 1 uus
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused 2 uut
Eneseabi 3 uut
Esoteerika 1 uus
Ettevalmistus kooliks 1 uus
Filosoofia
Folkloor 1 uus
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika 1 uus
Hobid ja vaba aeg 4 uut
Huumor
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur 1 uus
Kleepsuraamatud
Kodundus
Kokaraamatud 14 uut
Kombed ja etikett
Kultuur 1 uus
Kunst
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud 1 uus
Lastekasvatus 1 uus
Lasteraamatud 9 uut
Loodus 4 uut
Loomad, linnud 5 uut
Luule
Majandus, äri 4 uut
Meditsiin
Muinasjutud 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud 1 uus
Noortele 4 uut
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 4 uut
Põllumajandus, metsandus
Religioon
Seks
Sport
Suhted
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 3 uut
Teatmikud 8 uut
Tervis 4 uut
Toiduained, joogid 12 uut
Toitumine 3 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused 2 uut
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 3 uut
Värvimisraamatud, värviraamatud 1 uus
Õpikud 1 uus
|
„Maitseelamused Provence’is” on kõvakaaneline raamat, 105 lk; 23,5 × 28,0 cm; ↔ 1,4 cm; 732 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Maitseelamused Provence’is” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Maitseelamused Provence’is” – tutvustus
Saagem osa provanssaali elust ühe aasta vältel! Petank, lavendlilõikus ja lambakarjused on Provence’is osa igapäevaelust, niisamuti ka trühvliotsingud, Rooma-aegsed varemed ja puuküttega ahjud. Kuid on üks jutuaine, mis varjutab kõik muu, ja selleks on söömine. Toit etendab igapäevases suhtluses olulist osa – mida söödi, mida hakatakse sööma, toiduvalik turgudel või poodides, head ja halvad restoranid, hooaja esimesed sparglid, pagari baguette’id ...
Käesolev raamat kõneleb sellest, milliseid juurvilju koristatakse novembris, ja tähtpäevadest, mida peetakse veebruaris. Lihtsatest igapäevasuppidest ja külluslikest pidusöökidest. Matustest ja pulmakinkidest. Küüslaugust ja oliiviõlist, juur- ja puuviljadest, veinist ja ürtidest – kõigest sellest, mis teeb Provence’i toidu nii maitsvaks, ilusaks ja tervislikuks.
Raamatuga „Maitseelamused Provence’is” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, rahvustoidud, toitumistavad, aastaajad, kombed, Provence, Prantsusmaa, kokaraamatud
Raamatu „Maitseelamused Provence’is” ilmumisandmed: Varrak, 2003
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Maitseelamused Provence’is” vaadata ka neid trükiseid:
|