      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
„50 pulgajäätise retsepti” on kõvakaaneline raamat, 128 lk; 16,7 × 21,7 cm; ↔ 2,0 cm; 540 g. Raamatu seisukord: uus.
Raamat „50 pulgajäätise retsepti” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„50 pulgajäätise retsepti” – tutvustus
Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma jäätiseraamatuses kodus valmistatud pulgajäätiste valmistamist. Meelepärase pulgajäätise leiab siit nii väike kui ka suur jäätisesõber. Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma kaunis retseptiraamatus, kuidas valmistada maitsvaid ja kauneid pulgajäätisi igale maitsele ja igaks puhuks. Raamatus on 50 gurmeejäätise retsepti koos leidlike kaunistamisvõtetega ja serveerimisnippidega ning samm-sammuliste õpetustega. Raamatu ICE KITCHEN: 50 pulgajäätise retsepti abil saavad jäätisevalmistamisega hakkama ka algajad. Iga jäätiseretsepti juures on selle jäätise pilt, kus vastav pulgajäätis on kogu oma ilus ja ahvatluses otsevaates korralikult näha. Jäätisretseptide valik on väga mitmekesine, nendes seast leiab nii klassikalisi maitsekombinatsioone kui ka erilisemaid katsetusi. Tutvuge raamatu sisukorraga, kas seal on mõni retsept, mis paneb suu vett jooksma.
Enne jäätiseretsepte on nõuannete ja töövõtete osa, kus kirjeldatakse pulgajäätise valmistamise põhitõdesid ja vajalike töövahendeid jäätise valmistamiseks. Pakutakse loomingulisi lahendusi, milliste vormide sisse pulgajäätisi valmistada ja mida kasutada pulkadeks, kuidas saada jäätistesse triibud ja pöörised ning hõljuvad koostisosad. Raamatus on jäätise serveerimissoovitused ja nõuandeid, kuidas oma tehtud jäätiseid kaunistada ja mida kasutada katteks.
Üks jäätiseretsept Prantsuse pööris raamatust 50 pulgajäätise retsepti. Selle retsepti leiate jäätiseraamatu 92. leheküljelt.
Prantsuse vanillikreem ja vaarikas moodustab oivalise koosluse, mistõttu on see koduste pulgajäätiste seas vaieldamatu lemmik. Väike kogus vodkat hoiab ära vaarikate kõvaks külmumise.
Vaarikate jaoks: 300 g vaarikaid 100 g suhkrut 2 spl viina (soovi korral) Vanillikreem: 4 dl täispiima 2 dl vahukoort näputäis soola 1 vanillikaun 4 munakollast 120 g suhkrut
• Vaarikate ettevalmistamiseks pange vaarikad kaussi ning valge peale suhkur ja viin. Jätke vähemalt üheks tunniks või ööseks seisma, et mahl vaarikatest välja tuleks. • Vanillikreemi valmistamiseks pange piim, vahukoor ja sool potti madalale kuumusele. Lõigake vanillikaun lahti, kraapige kaunast seemned potti ja lisage ka kaun. Kloppige munad suhkruga kuumuskindlas kausis lahti. Kui piimasegu hakkab keema tõusma, tõstke pott tulelt ja valge paari lusikatäie jagu piimasegu munasegusse. Kloppige hästi läbi ja valage seejärel tagasi potti. Kuumutage pidevalt segades väikesel või keskmisel kuumusel, kuni segu on nii paks, et jääb puuslusika külge. Ärge laske segul keema tõusta. Võite seda segu paksendamist teha ka vesivannil. Kurnake segu kohe läbi sõela ja laske jahtuda. Seejärel pange segu vähemalt 2 tunniks külmikusse jahtuma. • Tampige kergelt vaarikasegu, kuid jätke mõned vaarikad peaaegu terveks. • Asetage lusikaga jäätisevormidesse vaheldumisi kihtidena vanillikreemi ja vaarikasegu, jättes servast 5 mm jagu tühjaks, et segu saaks külmumisel paisuda. Segage kihte veidi omavahel jäätisepulgaga ja jätke jäätisepulgad oma kohale ning pange jäätised sügavkülma. Täieliku pulgajäätiste valmistusõpetuse leiate raamatust 50 pulgajäätiste retsepti leheküljelt 22.
50 pulgajäätise retsepti – sisukord Sissejuhatus
Töövõtted Põhitõed pulgajäätise valmistamiseks Pulgajäätise omadused Vajalikud vahendid pulgajäätise valmistamiseks Lõbus osa Mängi vormidega Lõbutse pulkadega Triibud ja pöörised Hõljuvad koostisosad Kaunistused ja katted Serveerimissoovitused Valmistuskäik
Pulgajäätised • Apelsini-sidrunijäätis • Vaarika-laimijäätis • Sidruni-ingverijäätis • Põldmarjajäätis • Maasika-vahukoorejäätis • Ploomijäätis • Meloni-basiilikujäätis • Litši-sidrunheinajäätis • Arbuusijäätis • Maasika-piprajäätis • Virsiku-vahukoorejäätis • Mustika-jogurtijäätis • Aprikoosi-pistaatsiajäätis • Virsiku-estragonijäätis • Verigreibi-campari-jäätis • Pirni-ingverijäätis • Kirsi-sõstrajäätis • Mangojäätis • Klementiini-veini-roosijäätis • Ananassi-kookosejäätis • Kookose-laimijäätis • Banaanijäätis šokolaadikattega • Jõhvika-apelsinijäätis • Rabarberi-keedukreemijäätis • Greibi-tähtaniisijäätis • Hibiskuse-virsikujäätis • Burgundia veini jäätis marjadega • Mojito-jäätis • Šerrijäätis rosinatega • Mandlijäätis apelsiniõitega • Pistaatsia-roosijäätis • Piparmündipiimajäätis • Kondenspiima-sidrunipudingujäätis • Prantsuse pööris • Apselsini-juustukoogijäätis • Piima-meejäätis • Cassata-jäätis • Võikaramellijäätis • Kulfijäätis • Piimajäätis • Vanillijäätis šokolaadikattega • Karamellijäätis šokolaadiga • Mehhiko šokolaadi jäätis • Šokolaadi- ja vanillipööris • Šokolaadijäätis • Capuccino-jäätis • Kohvijäätis • Teejäätis • Kurgi-laimijäätis • Punapeedi-hapukoorejäätis
Raamatuga „50 pulgajäätise retsepti” seonduvad märksõnad: jäätis, külmutatud magustoidud, kokaraamatud
Raamatu „50 pulgajäätise retsepti” ilmumisandmed: Sinisukk, 2015
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „50 pulgajäätise retsepti” vaadata ka neid trükiseid:
|