top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad 1 uus
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 5 uut
Ajalugu, poliitika 3 uut
Alternatiivmeditsiin 2 uut
Arhitektuur 2 uut
Arvutid, elektroonika 1 uus
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused
Eneseabi 4 uut
Esoteerika 1 uus
Filosoofia 1 uus
Folkloor
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika
Hobid ja vaba aeg 3 uut
Huumor 2 uut
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus 1 uus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur
Kleepsuraamatud
Kodundus 1 uus
Kokaraamatud 6 uut
Kombed ja etikett
Kultuur
Kunst 1 uus
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud
Lastekasvatus 5 uut
Lasteraamatud 8 uut
Loodus
Loomad, linnud
Luule
Majandus, äri
Meditsiin 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud
Noortele 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 5 uut
Religioon
Seks 1 uus
Sport
Suhted 6 uut
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 1 uus
Teatmikud 1 uus
Tervis 3 uut
Toiduained, joogid 4 uut
Toitumine 5 uut
Turism
Täppisteadused 1 uus
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 1 uus
Värvimisraamatud, värviraamatud
Õpikud 4 uut


50 pulgajäätise retsepti
Ice Kitchen


Trükise „50 pulgajäätise retsepti Ice Kitchen” kaanepilt. Cover picture of „50 pulgajäätise retsepti Ice Kitchen”.

Hind: 17.90


Autorid: Cesar Roden, Nadia Roden.


Tõlkinud Nelly Orissaar (originaali pealkiri: Ice kitchen: 50 lolly recipes).


Toimetanud Janne Kukk. Illustratsioonid: Divya Scialo, Peter Roden. Fotod: Adam Slama.


ISBN/EAN: 9789949342891 (978-9949-34-289-1)


„50 pulgajäätise retsepti” on kõvakaaneline raamat, 128 lk; 16,7 × 21,7 cm; ↔ 2,0 cm; 540 g.
Raamatu seisukord: uus.


Raamat „50 pulgajäätise retsepti” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.



„50 pulgajäätise retsepti” – tutvustus


Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma jäätiseraamatuses kodus valmistatud pulgajäätiste valmistamist. Meelepärase pulgajäätise leiab siit nii väike kui ka suur jäätisesõber. Cesar ja Nadia Roden õpetavad oma kaunis retseptiraamatus, kuidas valmistada maitsvaid ja kauneid pulgajäätisi igale maitsele ja igaks puhuks. Raamatus on 50 gurmeejäätise retsepti koos leidlike kaunistamisvõtetega ja serveerimisnippidega ning samm-sammuliste õpetustega. Raamatu ICE KITCHEN: 50 pulgajäätise retsepti abil saavad jäätisevalmistamisega hakkama ka algajad. Iga jäätiseretsepti juures on selle jäätise pilt, kus vastav pulgajäätis on kogu oma ilus ja ahvatluses otsevaates korralikult näha. Jäätisretseptide valik on väga mitmekesine, nendes seast leiab nii klassikalisi maitsekombinatsioone kui ka erilisemaid katsetusi. Tutvuge raamatu sisukorraga, kas seal on mõni retsept, mis paneb suu vett jooksma.

Enne jäätiseretsepte on nõuannete ja töövõtete osa, kus kirjeldatakse pulgajäätise valmistamise põhitõdesid ja vajalike töövahendeid jäätise valmistamiseks. Pakutakse loomingulisi lahendusi, milliste vormide sisse pulgajäätisi valmistada ja mida kasutada pulkadeks, kuidas saada jäätistesse triibud ja pöörised ning hõljuvad koostisosad. Raamatus on jäätise serveerimissoovitused ja nõuandeid, kuidas oma tehtud jäätiseid kaunistada ja mida kasutada katteks.

Üks jäätiseretsept Prantsuse pööris raamatust 50 pulgajäätise retsepti. Selle retsepti leiate jäätiseraamatu 92. leheküljelt.

Prantsuse vanillikreem ja vaarikas moodustab oivalise koosluse, mistõttu on see koduste pulgajäätiste seas vaieldamatu lemmik.
Väike kogus vodkat hoiab ära vaarikate kõvaks külmumise.

Vaarikate jaoks:
300 g vaarikaid
100 g suhkrut
2 spl viina (soovi korral)
Vanillikreem:
4 dl täispiima
2 dl vahukoort
näputäis soola
1 vanillikaun
4 munakollast
120 g suhkrut

• Vaarikate ettevalmistamiseks pange vaarikad kaussi ning valge peale suhkur ja viin. Jätke vähemalt üheks tunniks või ööseks seisma, et mahl vaarikatest välja tuleks.
• Vanillikreemi valmistamiseks pange piim, vahukoor ja sool potti madalale kuumusele. Lõigake vanillikaun lahti, kraapige kaunast seemned potti ja lisage ka kaun. Kloppige munad suhkruga kuumuskindlas kausis lahti. Kui piimasegu hakkab keema tõusma, tõstke pott tulelt ja valge paari lusikatäie jagu piimasegu munasegusse. Kloppige hästi läbi ja valage seejärel tagasi potti. Kuumutage pidevalt segades väikesel või keskmisel kuumusel, kuni segu on nii paks, et jääb puuslusika külge. Ärge laske segul keema tõusta. Võite seda segu paksendamist teha ka vesivannil. Kurnake segu kohe läbi sõela ja laske jahtuda. Seejärel pange segu vähemalt 2 tunniks külmikusse jahtuma.
• Tampige kergelt vaarikasegu, kuid jätke mõned vaarikad peaaegu terveks.
• Asetage lusikaga jäätisevormidesse vaheldumisi kihtidena vanillikreemi ja vaarikasegu, jättes servast 5 mm jagu tühjaks, et segu saaks külmumisel paisuda. Segage kihte veidi omavahel jäätisepulgaga ja jätke jäätisepulgad oma kohale ning pange jäätised sügavkülma.
Täieliku pulgajäätiste valmistusõpetuse leiate raamatust 50 pulgajäätiste retsepti leheküljelt 22.

50 pulgajäätise retsepti – sisukord


Sissejuhatus

Töövõtted
Põhitõed pulgajäätise valmistamiseks
Pulgajäätise omadused
Vajalikud vahendid pulgajäätise valmistamiseks
Lõbus osa
Mängi vormidega
Lõbutse pulkadega
Triibud ja pöörised
Hõljuvad koostisosad
Kaunistused ja katted
Serveerimissoovitused
Valmistuskäik

Pulgajäätised
• Apelsini-sidrunijäätis
• Vaarika-laimijäätis
• Sidruni-ingverijäätis
• Põldmarjajäätis
• Maasika-vahukoorejäätis
• Ploomijäätis
• Meloni-basiilikujäätis
• Litši-sidrunheinajäätis
• Arbuusijäätis
• Maasika-piprajäätis
• Virsiku-vahukoorejäätis
• Mustika-jogurtijäätis
• Aprikoosi-pistaatsiajäätis
• Virsiku-estragonijäätis
• Verigreibi-campari-jäätis
• Pirni-ingverijäätis
• Kirsi-sõstrajäätis
• Mangojäätis
• Klementiini-veini-roosijäätis
• Ananassi-kookosejäätis
• Kookose-laimijäätis
• Banaanijäätis šokolaadikattega
• Jõhvika-apelsinijäätis
• Rabarberi-keedukreemijäätis
• Greibi-tähtaniisijäätis
• Hibiskuse-virsikujäätis
• Burgundia veini jäätis marjadega
• Mojito-jäätis
• Šerrijäätis rosinatega
• Mandlijäätis apelsiniõitega
• Pistaatsia-roosijäätis
• Piparmündipiimajäätis
• Kondenspiima-sidrunipudingujäätis
• Prantsuse pööris
• Apselsini-juustukoogijäätis
• Piima-meejäätis
• Cassata-jäätis
• Võikaramellijäätis
• Kulfijäätis
• Piimajäätis
• Vanillijäätis šokolaadikattega
• Karamellijäätis šokolaadiga
• Mehhiko šokolaadi jäätis
• Šokolaadi- ja vanillipööris
• Šokolaadijäätis
• Capuccino-jäätis
• Kohvijäätis
• Teejäätis
• Kurgi-laimijäätis
• Punapeedi-hapukoorejäätis



Raamatuga „50 pulgajäätise retsepti” seonduvad märksõnad: jäätis, külmutatud magustoidud, kokaraamatud


Raamatu „50 pulgajäätise retsepti” ilmumisandmed: Sinisukk, 2015



Soovitame lisaks väljaandele „50 pulgajäätise retsepti” vaadata ka neid trükiseid:


10 Minutes to Table
10 Minutes to Table

Hind: 19.90

100 Classic Cakes
100 Classic Cakes

Hind: 9.90

100 grillrooga
100 grillrooga

Hind: 9.90

100 küsimust toidust ja toitumisest
100 küsimust toidust ja toitumisest

Hind: 14.90

100 linnuliharooga
100 linnuliharooga

Hind: 19.90

100 magustoitu
100 magustoitu

Hind: 11.90

100 maitsetaime
100 maitsetaime

Hind: 13.90

100 suppi, paja- ja vormirooga
100 suppi, paja- ja vormirooga

Hind: 14.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element