Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: Aiandus, mesindusHobid ja vaba aegIluaiandus, maastikukujundus

Lilleniit ja kõrrelised minu aias


„Lilleniit ja kõrrelised minu aias” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Lilleniit ja kõrrelised minu aias kaanepilt – front cover

Hind: 44.94


Autor: Helle Väärsi.


Toimetanud Eha Kõrge. Kaane kujundanud Mathias Väärsi. Kujundanud Janika Vesberg. Illustratsioonid: Mathias Väärsi. Fotod: Helle Väärsi, Tiit Koha.
„Lilleniit ja kõrrelised minu aias” – tutvustus


Selle raamatu seemned panin idanema ligi kümme aastat tagasi, pärast seda kui poelettidelt oli kadunud mu esimene raamat „Kõrreliste lummuses” ning kui olin endale rajanud juba mitmenda lilleniidu. Oma aias aina rohkem ja rohkem kõrrelisi kasvatades kogen ikka ja jälle, kui väike on nende taimede hooldusvajadus ja kui mõjuvõimsaid maastikupilte on nendega võimalik luua.

Aiasõprade suur huvi lilleniidu rajamise ning kõrreliste kasvatamise ja kasutamise vastu julgustas mind aastatepikkused kogemused taas raamatusse kirja panema.
See raamat on ühe loodusaia lugu läbi aasta. Minu eesmärk on luua esteetiliselt nauditav ümbrus, säästes võimalikult palju loodust, aega ja muid ressursse.
– Helle Väärsi

Raamatu „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” autor Helle Väärsi on hinnatud aia- ja maastikukujundaja, keda on hellitavalt nimetatud ka Eestimaa kõrreliste kuningannaks. Ta on tegutsenud maastikuarhitektuuri alal 1998. aastast, peale selle on ta avaldanud mitu raamatut. Tema eriline armastus kuulub kõrrelistele.Raamatu „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” sisukord

Raamatu „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” seonduvad märksõnad: niidutaimed, kõrrelised, lilled, ilutaimed, iluaiandus, haljastus, käsiraamatudRaamatu „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” tehnilised andmed


„Lilleniit ja kõrrelised minu aias” on kõvakaaneline raamat, 287 lk; 21,9 × 24,7 cm; ↔ 2,0 cm; 1,080 kg.


Raamat „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” ilmumisandmed: Varrak, 2016


ISBN/EAN: 9789985339565 (978-9985-3-3956-5)

Ostan „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” hinnaga 44.94Veel üllitisi „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” autori(te)lt:

Soovitame lisaks väljaandele „Lilleniit ja kõrrelised minu aias” vaadata ka neid trükiseid:


Kuu vägi
Kuu vägi

21.70


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525