top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad


Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus


Aiandus, mesindus 6 uut


Ajalugu, poliitika 4 uut


Alternatiivmeditsiin 1 uus


Arhitektuur


Arvutid, elektroonika


Atlased


Ehitus ja remont


Elulood, mälestused 2 uut


Eneseabi 3 uut


Esoteerika 1 uus


Ettevalmistus kooliks 1 uus


Filosoofia


Folkloor 1 uus


Fotoalbumid


Fotograafia, filmitehnika 1 uus


Hobid ja vaba aeg 4 uut


Huumor


Ilu ja tervis 1 uus


Ilukirjandus


Jooga ja Pilates


Juriidika, õigus


Jõulud 1 uus


Katastroofid, õnnetused, kuriteod


Keel ja kirjandus


Keeleõpikud


Kehakultuur 1 uus


Kleepsuraamatud


Kodundus


Kokaraamatud 14 uut


Kombed ja etikett


Kultuur 1 uus


Kunst


Käsitöö 3 uut


Laste tegelusraamatud 1 uus


Lastekasvatus 1 uus


Lasteraamatud 9 uut


Loodus 4 uut


Loomad, linnud 5 uut


Luule


Majandus, äri 4 uut


Meditsiin


Muinasjutud 2 uut


Muusika


Mängud


Nipiraamatud 1 uus


Noortele 4 uut


Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 1 uus


Näidendid


Perioodika


Pildiraamatud, koomiksid 4 uut


Populaarteadus


Psühholoogia 4 uut


Põllumajandus, metsandus


Religioon


Seks


Sport


Suhted


Sõidukid


Sõnastikud, leksikonid 3 uut


Teatmikud 8 uut


Tervis 4 uut


Toiduained, joogid 12 uut


Toitumine 3 uut


Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus


Täppisteadused 2 uut


Veganlus, vegetaarlus 1 uus


Väikelaste raamatud 3 uut


Värvimisraamatud, värviraamatud 1 uus


Õpikud 1 uus



Kitchen Mysteries
Revealing the Science of Cooking


Trükise „Kitchen Mysteries Revealing the Science of Cooking” kaanepilt. Cover picture of „Kitchen Mysteries Revealing the Science of Cooking”.

Hind: 24.90


Autor: Hervé This.



ISBN/EAN: 9780231141703 (978-0-231-14170-3, 023114170X)


„Kitchen Mysteries” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 220 lk; 16,0 × 21,1 cm; ↔ 1,9 cm; 426 g.
Raamatu seisukord: nagu uus.


Raamat „Kitchen Mysteries” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.



„Kitchen Mysteries” – tutvustus


An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Hervé This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world.

In Kitchen Mysteries, Hervé This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a soufflé from falling. He illuminates abstract concepts with practical advice and concrete examples—for instance, how sautéing in butter chemically alters the molecules of mushrooms—so that cooks of every stripe can thoroughly comprehend the scientific principles of food.

Kitchen Mysteries begins with a brief overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste. A successful meal depends as much on a cook’s skilled orchestration of taste, odors, colors, consistencies, and other sensations as on the delicate balance of ingredients. Hervé then dives into the main course, discussing the science behind many meals’ basic components: eggs, milk, bread, sugar, fruit, yogurt, alcohol, and cheese, among other items. He also unravels the mystery of tenderizing enzymes and gelatins and the preparation of soups and stews, salads and sauces, sorbet, cakes, and pastries. Hervé explores the effects of boiling, steaming, braising, roasting, deep-frying, sautéing, grilling, salting, and microwaving, and devotes a chapter to kitchen utensils, recommending the best way to refurbish silverware and use copper.

By sharing the empirical principles chefs have valued for generations, Hervé This adds another dimension to the suggestions of cookbook authors. He shows how to adapt recipes to available ingredients and how to modify proposed methods to the utensils at hand. His revelations make difficult recipes easier to attempt and allow for even more creativity and experimentation. Promising to answer your most compelling kitchen questions, Hervé This continues to make the complex science of food digestible to the cook.



About the Author
Hervé This is a physical chemist on the staff of the Institut National de la Recherche Agronomique in Paris. He is the author of Columbia’s Molecular Gastronomy and of several other books on food and cooking. He is a monthly contributor to Pour la Science, the French-language edition of Scientific American. Jody Gladding is a poet and has translated twenty works from French, most recently, Madeleine Ferrière’s Sacred Cow Mad Cow, which also appears in the Arts and Traditions of the Table series.


Raamatu „Kitchen Mysteries” ilmumisandmed: Columbia University Press, 2007



Soovitame lisaks väljaandele „Kitchen Mysteries” vaadata ka neid trükiseid:


110 mõtlemisülesannet
110 mõtlemisülesannet

Hind: 3.90

Ajastult ajastule
Ajastult ajastule

Hind: 3.90

Aruta arvu
Aruta arvu

Hind: 14.90

Arvutusmeetodid II
Arvutusmeetodid II

Hind: 6.90

Eesti Känguru
Eesti Känguru

Hind: 12.90

Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2015
Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2015

Hind: 4.90

Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2017
Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2017

Hind: 4.90

Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2018
Eksaminandile matemaatika riigieksamist 2018

Hind: 4.90

Elav matemaatika
Elav matemaatika

Hind: 7.90

Füüsika käsiraamat
Füüsika käsiraamat

Hind: 9.90

Füüsika vannis
Füüsika vannis

Hind: 2.90

Füüsikaolümpiaadide ülesanded
Füüsikaolümpiaadide ülesanded

Hind: 4.90

Füüsikaülesandeid robinsonidele
Füüsikaülesandeid robinsonidele

Hind: 5.90

Julge pealehakkamine on pool võitu
Julge pealehakkamine on pool võitu

Hind: 7.90

Kaksi kokkia ja kemisti
Kaksi kokkia ja kemisti

Hind: 39.90

Keemia lühikursus põhikoolile
Keemia lühikursus põhikoolile

Hind: 3.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element