Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: Neidudele, tüdrukuteleSeksPsühholoogia

Ma olen tüdruk


„Ma olen tüdruk” on lakkadega pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Ma olen tüdruk kaanepilt – front cover

Hind: 24.74


Autor: Hayley Long.


Inglise keelest tõlkinud Kadri Metsma.


Originaali pealkiri: Being a Girl.


Toimetanud Riina Tobias. Kujundanud Anita Mangan. Illustratsioonid: Gemma Correll.
„Ma olen tüdruk” – tutvustus


Tüdruk olla on suurepärane ... aga mõnikord ajab see hulluks ja teeb nõutuks ning on lihtsalt tõsiselt imelik. Ja aeg-ajalt on see ka vana vastik kõhuvalu.
Hea uudis on see, et sa ei pea puberteedi pilkasest pimedusest läbi minema omapäi. Kirjanik Hayley Long kirjutas sinu jaoks otsekohese ja südamliku teejuhi, mis on tulvil puhast tõde, toetust ja siseinfot – ja Gemma Correlli üdini naljakaid illustratsioone.
Ela oma unistuste elu, kahtlemata, aga näpista paar tundi lugemiseks. Võimalus, et leiad raamatust „Ma olen tüdruk” midagi kasulikku, on päris suur, peale selle saad kõvasti naerda. Ei ole õiget või valet viisi, kuidas olla tüdruk. Aga raamat „Ma olen tüdruk” tagab sulle, et kes sa ka poleks, tüdrukuks olemine tuleb sul välja täiesti geniaalselt.Raamatu „Ma olen tüdruk” sisukord

Raamatu „Ma olen tüdruk” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Ma olen tüdruk” seonduvad märksõnad: tüdrukud, teismelised, noorukipsühholoogia, seksuaalkäitumine, tervis, füüsiline areng, seksuaalne areng, hügieen, ilu, suhtlemine, aimekirjandusRaamatu „Ma olen tüdruk” tehnilised andmed


„Ma olen tüdruk” on lakkadega pehmekaaneline raamat, 224 lk; 13,0 × 19,7 cm; ↔ 1,5 cm; 223 g.


Raamat „Ma olen tüdruk” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Ma olen tüdruk” ilmumisandmed: Varrak, 2017


ISBN/EAN: 9789985340592 (978-9985-3-4059-2)

Ostan „Ma olen tüdruk” hinnaga 24.74Soovitame lisaks väljaandele „Ma olen tüdruk” vaadata ka neid trükiseid:


Kuukiik
Kuukiik

45.54


Kasuema
Kasuema

22.88


Kadri
Kadri

16.96


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525