„Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 37.97
Originaali pealkiri: Perché agli italiani piace parlare del cibo.
See ei ole kokaraamat, vaid katse koondada ühte köitesse kõigi Itaalia maakondade sümboltoitude lood ja pealtnäha puhtgastronoomiliste realiteetide „ideoloogiline” sisu ja nn kulinaarne kood. Kes kasutab pastasciutta maitsestamiseks Parmesani? Kes eelistab pecorino’t? Miks pitsa peab olema õhuke ega tohi rasvast nõretada, erinevalt sellest, kuidas seda tehakse kõigis maailma kiirtoidukohtades? Miks panettone on rammusam ja rikkalikum kui Veneto maakonna pandoro? Millised poeetilised ja ärevusttekitavad legendid ümbritsevad Sitsiilia cassata’t? Mida enam Itaaliat tundma õppida, seda selgemaks saab, et igal asulal on oma „söödav vapp”, s.t mõni roog, toode, mis on täiuseni viidud just seal: Firenze biifsteek, Milano risoto, Treviso sigur, Capri salat. Ja nende „firmaroogade” üle on kohalik rahvas uhke. Raamat on üles ehitatud kujuteldava retkena poolsaare põhjaosast lõunaossa, maakondade kaupa. Ja iga maakonna juures püütakse käsitleda neid toite, mis seostuvad itaallaste kollektiivses kujutlusmaailmas kohe vastava piirkonnaga, ning samuti, miks see nii on, andes sealjuures ülevaate levinumatest väljenditest ja mõistetest.
Raamatu „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” seonduvad märksõnad: toitumistavad, rahvustoidud, toit, toiduvalmistamine, eluviis, kombed, Itaalia (riik)
„Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on kõvakaaneline raamat, 519 lk; 17,7 × 24,7 cm; ↔ 3,5 cm; 1,070 kg.
Raamat „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” ilmumisandmed: Tänapäev, 2010
ISBN/EAN: 9789985629697 (978-9985-62-969-7)
Ostan „Gusto: miks itaallased räägivad aina toidust” hinnaga 37.97
Supra
24.90
Armastusega Kihnust
24.94
Setost saarteni
21.70
Tänavatoit
24.94
Hiina toidud
12.92
Minu India köök
19.99
Athose mäe dieet
17.97
Jaanipäevatoidud
12.92
Seto köök: põlvest põlve
36.95
Eesti köök
27.97
Kaukaasia köök
27.97
Ehe Eesti köök
25.95
Nigellissima
25.95
Mitte ainult hummusest
21.50
Eesti rahvustoidud
22.50
Maffia kokaraamat
24.94
Türgi köök
27.97
Sushi: riisist rullini
24.94
Texmex
14.74
Tai köök
7.97
Eesti rahvusköök
24.94
Klassikaline hiina köök
17.97
Kaks ablast itaallast
32.90
Eine poole tunniga
14.90
Pannikana
14.90
Salatid aastaringselt
14.90
Tänapäevane eesti köök
24.90
India toidud 30 minutiga
21.70
Kevadised lemmikroad
14.90
Lihtsad suvised toidud
14.90
Täidetud pasta
14.90
Ühepajatoidud
14.90
Parimad pühadetoidud
24.74
Minu kokaraamat
24.74
Maitsepärand: retseptid läbi põlvkondade, aastaaegade ja kodude; eesti-inglise kakskeelne kokaraamat
31.30
Sushi samm-sammult
24.74
Eesti köök
24.90
Aasia köök: 100 retsepti
34.94
Jamie teeb
34.94
Maitsvad vene road
34.94
Vanaemade kokaraamat
34.94
Elu nagu aperitiiv
31.70
Эстонская кухня
29.90
Suveköögid
27.99
50 imelist India karrit
27.97
Aasia köök
27.97
Araabia köögi radadel
27.97
Jaapani toite
27.97
Tai köök
27.97
© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525