Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: JõuludPerioodikaVeganlus, vegetaarlus

Ajakiri Vegan retseptilisa 2019


„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” on ajakiri. Ajakirja seisukord: uus.

Ajakiri Vegan retseptilisa 2019 kaanepilt – front cover


Tekstide autorid: Kariina Kuningas, Sandra Sentjurin.





„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” – tutvustus


Wellington tofu ja ahjuporganditega


300 g Bon Soya tofut
200 g šampinjone
4 porgandit
2 mugulsibulat
2 sl margariini
7 tl jodeeritud soola
7 tl sidrunipipart
7 tl õli
2 peotäit veganjuustu

Aseta taigen köögikapile sulama 20 minutiks. Samal ajal haki sibulad väikesteks tükkideks. Kuumuta pann ja prae sibulad koos poole supilusikatäie margariiniga. Kui sibulad on kuldpruunid, lisa pannile tofu.

Lõika šampinjonid viiludeks. Lisa seened pannile, prae aeg-ajalt segades 10 minutit. Tofu ja seened peaksid olema nüüd samuti krõbedad. Keera kuumus kinni ja lisa pool teelusikatäit soola, pool teelusikatäit sidrunipipart ja pool supilusikatäit margariini. Sega läbija lase täidisel pannil jahtuda.

Kuumuta ahi 200 kraadini. Võta sulanud lehttaigen ja rulli see lahti. Selleks pane pisut jahu tööpinnale, aseta taigen jahule ja rulli taignarulliga laiemaks. Kui taigen on rullitud ahjuplaadi suuruseks, aseta selle keskele jahtunud täidis. Raputa peale 2 peotäit veganjuustu. Keera üks pool taignast üle täidise. Suru taigna ääred omavahel tugevasti kokku. Liigne äär lükka piruka alla. Lõika noaga piruka peale muster (jälgi, et ei vajutaks nuga läbi taigna). Määri Wellington margariiniga. Pane pirukas ahju 20 minutiks.

Pese ja koori porgandid ning lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Aseta porgandid kaussi, lisa õli, soola, sidrunipipart ja sega. Pärast 20 minutit võta Wellington välja ja pane porgandid selle kõrvale. Siis uuesti ahju 15–20 minutiks. Jälgi, et pirukapealne muutuks krõbedaks ja pruunikaks, kuid ei läheks kõrbema.



Ajakiri Vegan retseptilisa 2019 lk 13


Ajakirjaga „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud



Ajakirja „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” tehnilised andmed


„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” on ajakiri, 20 lk; 19,5 × 25,5 cm; ↔ 0,1 cm; 42 g.


Ajakiri „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” on hetkel laost otsas.


Ajakirja „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” ilmumisandmed: 2019



Soovitame lisaks väljaandele „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” vaadata ka neid trükiseid:


Jõulud
Jõulud

14.74


Jõulud
Jõulud

7.97


Jõuluaeg
Jõuluaeg

17.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525