Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: Ilukirjandus

Kui olen lahkunud


„Kui olen lahkunud” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Kui olen lahkunud kaanepilt – front cover

Hind: 19.91


Autor: Emily Bleeker.


Inglise keelest tõlkinud Eva Nilson.


Originaali pealkiri: When I’m gone.


Toimetanud Evelin Piip. Kaane kujundanud Reet Helm.
„Kui olen lahkunud” – tutvustus


Ka kõige õnnelikumates abieludes on oma saladused.

Armas Luke!
Kõigepealt luba mul öelda – ma armastan Sind …
Ma ei tahtnud Sinust lahkuda …

Luke Richardson on jõudnud koju, olles matnud Natalie, oma armastatud naise, kellega oli kuusteist aastat abielus olnud, ja olles nüüd valmis silmitsi seisma kolme lapse üksi kasvatamise raske tööga. Kuid on miski, milleks ta ei ole valmis: sinine ümbrik, mille esiküljele on Natalie käekirjaga kirjutatud tema nimi, ootamas teda nende Michigani äärelinnas asuva maja põrandal.

Ümbrikus olev kiri, kirjutatud aasta tagasi Natalie vähiravi esimesel päeval, osutub olevat esimene paljudest. Luke on veendunud, et need on ehtsad, aga kes neid kohale toimetab? Sedamööda, kuidas Luke’i painatus neist kirjadest kasvab, avastab ta kaua varjatud saladused, mis sunnivad teda küsitavaks pidama kõike, mida ta teadis oma naisest ja tema perekonnast. Aga paljastused osutavad ka teed tulevikku, kus armastus jätkub – kirjutatud sõnades, mälestustes ja lubadustes, mida täita pole iialgi liiga hilja.Raamatu „Kui olen lahkunud” sisukord

Raamatu „Kui olen lahkunud” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Kui olen lahkunud” seonduvad märksõnad: ameerika, ilukirjandus, romaanidRaamatu „Kui olen lahkunud” tehnilised andmed


„Kui olen lahkunud” on pehmekaaneline raamat, 326 lk; 14,0 × 20,8 cm; ↔ 2,0 cm; 299 g.


Raamat „Kui olen lahkunud” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Kui olen lahkunud” ilmumisandmed: Ersen, 2017


ISBN/EAN: 9789949821006 (978-9949-82-100-6)

Ostan „Kui olen lahkunud” hinnaga 19.91Soovitame lisaks väljaandele „Kui olen lahkunud” vaadata ka neid trükiseid:


Must nool
Must nool

11.99


Sohipoeg
Sohipoeg

23.99


Tuleproov
Tuleproov

23.99


Märgalad
Märgalad

13.90


Belgravia
Belgravia

24.50


Victoria
Victoria

27.97


Hirm
Hirm

17.90


Piiririik
Piiririik

16.90


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525