Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: LasteraamatudSuhted, suhtlemineFilosoofia

Kes olen mina?


„Kes olen mina?” on pehmekaaneline raamat sarjast Mina & maailm. Filosoofia lastele. Raamatu seisukord: .


Kes olen mina? kaanepilt – front cover


Autor: Oscar Brenifier.


Originaali pealkiri: Moi, c’est quoi ?.


Toimetanud Katrin Puik. Illustratsioonid: Aurélien Débat.


Sarja nimetus: Mina & maailm. Filosoofia lastele.
„Kes olen mina?” – tutvustus


„Mina ja maailm. Filosoofia lastele” on raamatusari, mis õpetab lapsi ja täiskasvanuid enda, elu ja maailma kohta küsimusi esitama ja neile vastuseid leidma. Enese teadmata esitavad lapsed filosoofilisi küsimusi, nt „Miks inimesed surevad?”, „Miks peab sõna kuulama?”. „Mina ja maailm” imiteerib ja algatab loomulikku ning avatud dialoogi tänu selgele ja lihtsale küsimus-vastus struktuurile.
Õpetajatele on rõhutatud laste filosoofilise mõtlemise arendamise olulisust, kuid tihti ei ole antud piisavalt juhiseid, kuidas õpilasi sellise mõtlemise juurde suunata. Minu maailm avab ukse selliste suurte filosoofiliste kontseptsioonide juurde nagu elu mõte, emotsioonid, eetika jmt.
Igas raamatus on kuus suurt küsimust. Iga küsimus viib viie või kuue võimaliku vastuseni, millest laps võib valida endale meeldiva. Iga vastus viib omakorda kolme või nelja uue küsimuseni. Iga suure küsimuse lõpus on läbitud mõttekäikude kokkuvõte.

Selle raamatu suured küsimused:
Kas sa saad ise otsustada, kes sa oled?
Mida sa võlgned oma vanematele?
Kas sa oled loom?
Kas sulle meeldib ennast peeglist vaadata?
Kas sulle meeldib suureks saada?
Kas sa oled samasugune nagu teised?

Samas sarjas ilmunud:
Mis on üheskoos elamine?
Mis on tunded?
Mis on hea? Mis on halb?
Mis on vabadus?
Mis on teadmised?Raamatu „Kes olen mina?” sisukord

Raamatu „Kes olen mina?” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Kes olen mina?” seonduvad märksõnad: minapilt, enesemääratlus, isiksus, inimsuhted, arutlemine, küsimused, lastekirjandusRaamatu „Kes olen mina?” tehnilised andmed


„Kes olen mina?” on pehmekaaneline raamat, 96 lk; 17,5 × 22,8 cm; ↔ 1,2 cm; 316 g.


Raamat „Kes olen mina?” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Kes olen mina?” ilmumisandmed: Avita, 2010


ISBN/EAN: 9789985215432 (978-9985-2-1543-2)Veel üllitisi „Kes olen mina?” autori(te)lt:

Soovitame lisaks väljaandele „Kes olen mina?” vaadata ka neid trükiseid:


Sipsik
Sipsik

19.90


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525