Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: LasteraamatudAjalugu, poliitikaLoomad, linnud, kalad

Ütle mulle, kuidas!?
Uudishimulike põngerjate küsimused


„Ütle mulle, kuidas!?” on spiraalköites kõvakaaneline raamat sarjast Ütle mulle!. Raamatu seisukord: uus.

Ütle mulle, kuidas!? Uudishimulike põngerjate küsimused kaanepilt – front cover

Hind: 21.70


Autor: Isabelle Fougère.


Prantsuse keelest tõlkinud Anti Saar.


Originaali pealkiri: Dis-moi comment?.


Keeletoimetaja: Kalev Lattik. Illustratsioonid: Delphine Renon, Julien Akita, Marion Cocklico, Rebecca Galera.


Sarja nimetus: Ütle mulle!.
„Ütle mulle, kuidas!?” – tutvustus


Kuidas kõdi meid naerma ajab? Kuidas beebid ema kõhus pissivad? Kuidas kanad mune teevad? Kuidas keskajal oma puhtuse eest hoolitseti? Need on vaid üksikud küsimused, mis panevad aeg-ajalt elu üle pead murdma nii suuri kui väikeseid.
Raamatus „Ütle mulle, kuidas!?” on rohkem kui 180 lõbusat ja harivat küsimust ja vastust teemal, kuidas maailm toimib. Raamatus „Ütle mulle, kuidas!?” on ka arendavad äraarvamismängud ühes kleepsudega. Vanusele alates 4. eluaastast.

Raamat „Ütle mulle, kuidas!?” on kiletatud.Raamatu „Ütle mulle, kuidas!?” sisukord

Raamatu „Ütle mulle, kuidas!?” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Ütle mulle, kuidas!?” seonduvad märksõnad: inimene, keha, inimese füsioloogia, kultuur, argikultuur, ajalugu, loodus, loomad, faktid, kleepsud, teatmikud, lastekirjandusRaamatu „Ütle mulle, kuidas!?” tehnilised andmed


„Ütle mulle, kuidas!?” on spiraalköites kõvakaaneline raamat, 110 lk; 15,8 × 21,0 cm; ↔ 2,8 cm; 710 g.


Raamat „Ütle mulle, kuidas!?” on Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Ütle mulle, kuidas!?” ilmumisandmed: Varrak, 2016


ISBN/EAN: 9789985329375 (978-9985-3-2937-5)

Ostan „Ütle mulle, kuidas!?” hinnaga 21.70Veel üllitisi „Ütle mulle, kuidas!?” autori(te)lt:

Raamatuga „Ütle mulle, kuidas!?” samast sarja(de)st:

Soovitame lisaks väljaandele „Ütle mulle, kuidas!?” vaadata ka neid trükiseid:


Sipsik
Sipsik

19.90


© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525