NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
NB! Raamatust „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” on saadaval rohkem kui üks variant.
Palun vaadake täpsemat infot altpoolt.
„Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” on kõvakaaneline raamat sarjadest Imeline ajalugu, Imeline teadus. Raamatu seisukord: uus.
Hind: 37.97
Autor: Adam Rogers.
Inglise keelest tõlkinud Triin Olvet.
Originaali pealkiri: Proof: the science of booze.
Toimetanud Ivika Arumäe. Kujundanud Kairi Kalmann.
Sarjad: Imeline ajalugu, Imeline teadus.
Inimesed on alkoholi valmistanud 10 000 aastat ja püüdnud seda kunsti täiuseni arendada. Ometi ei tea me tänini täpselt, mis teeb õigupoolest alkoholist alkoholi ja miks see meile mõjub nii, nagu see mõjub. Adam Rogers vaatleb oma raamatus inimese ja tulivee suhet ning kirjeldab põnevaid teadusuuringuid ja õnnelikke avastusi, mis seda inimkonna üldist ühist kogemust kujundavad.
Raamatus käiakse algusest lõpuni läbi tee, mida mööda napsilonks meieni jõuab. Alustatakse pärmi eluloost, jutustades mikroobist, mis valmistab alkoholi. Seejärel tuleb kõne alla pärmi toidus – suhkur. Edasi viib lugu käärimise juurde, siis lastakse joogipoolisel laagerduda. Nii jõutaksegi lõpuks õnneliku hetkeni baarileti ääres.
Mis aga sellele järgneb? Kuidas me alkoholile reageerime? Kui uurida alkoholi mõju inimkehale ja ajule, tuleb pöörduda keeruka neurobioloogia poole. Näiteks on kindel, et inimesed jäävad alkoholist purju ja mõni satub sellest sõltuvusse, ent sajandipikkusest uurimistööst hoolimata ei tea keegi, miks see nii on.
Pikal teekonnal pärmist pohmeluseni kirjeldatakse, kuidas alkohol on inimeste rituaalset elu ja lõõgastusharjumusi kogu inimühiskonna eksisteerimise vältel kujundanud.
Amazon, Wired, Guardian: parim populaarteaduslik raamat 2014.
Raamatu „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.
Raamatuga „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” seonduvad märksõnad: alkohol, alkohoolsed joogid, alkoholitööstus, alkoholitarbimine, alkoholi toime, ajalugu, sotsiaalajalugu
„Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” on kõvakaaneline raamat, 331 lk; 15,6 × 21,7 cm; ↔ 2,7 cm; 486 g.
Raamat „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” on Laos nr 4, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.
Raamatu „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” ilmumisandmed: Äripäev, 2016
ISBN/EAN: 9789949560387 (978-9949-560-38-7)
Ostke raamat „Kärakas: alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu” hinnaga 37.97
Inglise keelest tõlkinud Triin Olvet.
Originaali pealkiri: Proof: the science of booze.
Toimetanud Ivika Arumäe. Kujundanud Kairi Kalmann.
Asub Laos nr 1, saame postitada või kontorisse tuua samal või esimesel TÖÖPÄEVAL.
Ostan selle eksemplari hinnaga 34.74
Gladiaator
28.82
Haihtuv lusikas
27.90
Haihtuv lusikas
19.90
Hitler ja Stalin
39.39
Hõimlased
39.39
Kahvliga või kahvlita
34.94
Kahvliga või kahvlita
17.97
Kas sina tead?
9.99
Moodne joon
39.93
Müra • Heli • Hääled
27.97
Nutikas immuunsüsteem
34.90
Piibli mõistatused
20.70
Rooma impeerium
19.91
Sapiens
27.97
© Kirjavara Raamatupood OÜ • Registrikood 16003911 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125