Ostukorv
Kirjavara raamatupood
Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.
Teemad: Turism, reisikirjad, reisijuhidElulood, mälestused, biograafiadKultuur

Minu Holland: võitlus tuuleveskitega


„Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” on pehmekaaneline raamat sarjast Minu …. Raamatu seisukord: uus.

Minu Holland: võitlus tuuleveskitega kaanepilt – front cover

Hind: 20.99


Autor: Meelike Eenpuu-Villup.


Toimetanud Laura-Grit Lauri. Kujundanud Heiko Unt, Kudrun Vungi.


Sarja nimetus: Minu ….
„Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” – tutvustus


Ma kolisin Hollandisse mõttega, et ega ma ju siia kauaks jää. Mina olen seiklushimuline, minu üks ja ainus hollandlane samamoodi, küllap me varsti kuskil mujal kanda kinnitame. Noored ja muretud, mis meid siin kinni hoiab? Hollandil olid meiega aga omad plaanid.

Hollandiga harjumine ja kohanemine on olnud kohati kui tuuleveskitega võitlemine. Lõputu ja lootusetu. Nüüd pean tunnistama, et olen lasknud oma Hollandi-kogemust liialt teistel mõjutada. Pikalt ei näinud ma ühe kangekaelse ja jändriku puu ehk meheema taga metsa ehk ilusat Hollandit. Olen oma vihmast ligunenud ja tuulepöörisest raputatud õppetunni kätte saanud.

Õnneks on minu Holland olnud kannatlik ja andnud mulle seda, mida kõige rohkem vajan: vabadust, iseendaks jäämist, sõpru ja lojaalsust. Sekka häid maitseelamusi ja lilleilu. Ning loomulikult armastust.Raamatu „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” sisukord

Raamatu „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” seonduvad märksõnad: eluolu, kultuur, eluviis, argikultuur, Holland (riik), olukirjeldused, reisikirjad, mälestusedRaamatu „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” tehnilised andmed


„Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” on pehmekaaneline raamat, 272 lk; 13,0 × 19,0 cm; ↔ 1,7 cm.


Raamat „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” on Laos nr 3, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” ilmumisandmed: Petrone Print, 2023


ISBN/EAN: 9789916678589

Ostan „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” hinnaga 20.99Raamatuga „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” samast sarja(de)st:

Soovitame lisaks väljaandele „Minu Holland: võitlus tuuleveskitega” vaadata ka neid trükiseid:


Öövöö
Öövöö

27.07


Tule ja inspiroidu!
Tule ja inspiroidu!

0.00
Kingitus!

Pärnu This Week
Pärnu This Week

0.00
Kingitus!

© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525