Your Best Ever Christmas Baking 2018


„Your Best Ever Christmas Baking 2018” on ajakiri. Ajakirja seisukord: nagu uus.



Your Best Ever Christmas Baking 2018 – tutvustus


Welcome To Your Baking Collection

Christmas Collection
Christmas Pudding Truffles
White Christmas Crispies
Christmas Breakfast Muffins
Cranberry Cheese Puffs
Festive Cupcakes

Perfect Presents
Fruit And Nut Christmas Gift Cakes

Festive Ways With Pastry
Chocolate Pistachio Garlands
Starry Night Pie

No Bake Goodies
Coconut Ice Christmas Trees
Fruit And Nut Garlands
Snowman Pops
Chocolate Reindeer
Salted Caramel Popcorn Trees

Boozy Treats
Bacardi And Coke
Whisky And Ginger
Crème De Menthe Shots
Egg Nog
Gin And Tonic


Festive cupcakes recipe in Your Best Ever Christmas Baking 2018


Makes: 10

65 g white vegetable fat or coconut oil, softened
1/4 tsp salt
115 g caster sugar
80 ml whole milk
115 g self raising flour
1/2 tsp vanilla extract
2 medium egg whites

For the candy cane cakes:
425 g plain butter icing
¼ tsp peppermint extract
Red food colour gel
Small candy cane pieces

For the snowy reindeers:
5 sponge fingers
225 g vanilla butter icing
A few salted pretzels
A few peanuts
Writing icing and mini chocolate beans to decorate

1. Preheat the oven to 170 °C, Fan Oven 150 °C, Gas Mark 3. Line 10 muffin tins with Christmas cases. Put the vegetable fat or coconut oil and sugar in a bowl and beat until soft and creamy. Gradually whisk in the milk, flour and vanilla.

2. In another bowl, whisk the egg whites until softly foaming but not too stiff and fold into the cake mixture. Divide between the cake cases, smooth the tops and bake for 25–28 min until very lightly golden and just firm to the touch. Cool on a wire rack.

3. For the candy cane design, flavour the butter icing with peppermint extract. Fit a disposable piping bag with a 1.5 cm plain round nozzle. Squeeze red food colour gel into a small dish and use a paint brush to paint 4 streaks of red colour inside the bag, from nozzle tip to halfway up the bag. Load half the icing into the bag and squeeze closed. Pipe a swirl of striped icing on top of 5 cakes. Repeat the process with more red colour, and the remaining icing and cakes. Decorate and serve in fresh cases if liked.

4. For the snowy reindeer, cut the sponge fingers in half. Spread the tops of the cakes thickly with icing and sit a sponge finger half on top. Break pretzels in half and arrange on the cakes to resemble antlers, and use peanuts for ears. Decorate and serve in fresh cases if liked.



Your Best Ever Christmas Baking 2018 page 9


Ajakirjaga „Your Best Ever Christmas Baking 2018” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad



Ajakirja „Your Best Ever Christmas Baking 2018” tehnilised andmed


„Your Best Ever Christmas Baking 2018” on ajakiri, 24 lk; 21,0 × 29,7 cm; ↔ 0,1 cm; 63 g.


Ajakiri Your Best Ever Christmas Baking 2018 asub Tallinna kesklinnas, Kentmanni 10-19: saame kohe teele panna või saate sellele ise E–R 9–17 (kokkuleppel ka muul ajal) järele tulla.


Ajakirja „Your Best Ever Christmas Baking 2018” ilmumisandmed: D.C. Thomson & Co. Ltd, 2018

Ostan raamatu „Your Best Ever Christmas Baking 2018” hinnaga 4.90



Soovitame lisaks väljaandele „Your Best Ever Christmas Baking 2018” vaadata ka neid trükiseid:



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad


Aastaraamatud


Aforismid, tsitaadid, mõtteterad


Aiandus, mesindus


Ajaloolised romaanid


Ajalugu, poliitika


Alternatiivmeditsiin


Arhitektuur


Arvutid, elektroonika


Atlased, kaardid


Ehitus ja remont


Elulood, mälestused, biograafiad


Eneseabi


Esoteerika


Ettevalmistus kooliks


Filmiks vändatud raamatud


Filosoofia


Folkloor, mütoloogia, müüdid


Fotoalbumid


Fotograafia, filmitehnika


Halvas seisus, kahjustustega raamatud


Hobid ja vaba aeg


Huumor


Ilu ja tervis


Ilukirjandus


Jooga ja Pilates


Juriidika, õigus


Jõulud


Katastroofid, õnnetused, kuriteod


Keel ja kirjandus


Keeleõpikud


Kehakultuur


Kleepsuraamatud


Kodundus


Kokaraamatud


Kombed ja etikett


Kriminullid, krimkad, kriminaalromaanid


Kultuur


Kunst


Käsitöö, meisterdamine


Laste tegelusraamatud


Lastekasvatus


Lasteraamatud


Laulikud


Lemmikloomad


Liiklusõpikud


Loodus


Loomad, linnud, kalad


Luule


Majandus, äri


Meditsiin


Mood, kosmeetika


Muinasjutud


Muusika


Mängud


Neidudele, tüdrukutele


Nipiraamatud


Noodid


Noormeestele, poistele


Noortele


Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud


Näidendid


Perioodika


Pildiraamatud, koomiksid


Populaarteadus


Psühholoogia


Pusleraamatud


Põllumajandus, metsandus


Rahvusköögid


Religioon


Ristsõnad, sudokud


Ruumilised, häälitsevad, vigurraamatud


Seks


Sport


Suhted


Sõidukid


Sõnastikud, leksikonid


Teatmikud, entsüklopeediad


Tervis


Toiduained, joogid


Toitumine


Trükitähtedega raamatud, suurtähtraamatud


Turism, reisikirjad, reisijuhid


Täppisteadused


Veganlus, vegetaarlus


Veterinaaria


Väikelaste raamatud


Värvimisraamatud, värviraamatud


Õpikud





© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 2125