      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
„Vene köök” on kõvakaaneline raamat, 216 lk; 21,5 × 28,5 cm; ↔ 1,7 cm; 970 g. Raamatu seisukord: uus.
Raamat „Vene köök” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Vene köök” – tutvustus
Vene köögi tähtsaks omapäraks on pärmitainast küpsetatud pirukad, küll suured kaetud pirukad – kuljebjaakad, küll väikesed erinevate täidistega pirukad, küll keerusaiad ja saiakesed, küll kuklid ja kakud. Ja kogu see küllus esineb nii soolasel kui ka magusal kujul. Äsja küpsetatud pirukate lõhn on toonud venelaste koju hubasust ja soojust paljude sajandite jooksul ja toob ka täna. Suur pirukaraamat kuulub samasse sarja kui äsja ilmunud Vene köök. Suur kokaraamat. „Vene köök: suur pirukaraamat” õpetab, kuidas õigesti valmistada pärmitainast ja kuidas seejärel hästi kerkinud tainast valmistada Vene traditsioonilisi pirukaid. • Suured kaetud pirukad – kulebjaakad • Saiakesed • Kuklid • Kakud • Õlis praetud pirukad – beljašid • Vene lihavõttepühade magusad saiad – kulitšid
Iga piruka või saiakese valmistamise viisi on üksikasjaliselt kirjeldatud ning kõiki tööetappe illustreerivad ülevaatlikud ja täpsed fotod, mis teevad pirukate küpsetamise selle kokaraamatu järgi väga lihtsaks. Igast valmis pirukast on lisatud pilt, et oleks selge, milline peab valmistoode välja nägema. Kõik see muudab küpsetamise lihtsaks ja arusaadavaks ka algajaile.
Raamatus „Vene köök: suur pirukaraamat” on autor andnud palju kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid, mis aitavad tegijal saada parima tulemuse. Vene köögi pirukad rikastavad oluliselt meie toidulauda ning pakuvad uusi meeldivaid maitseelamusi. Julget proovimist ja uue avastamist!
Raamatuga „Vene köök” seonduvad märksõnad: pirukad, rahvustoidud, Venemaa, kokaraamatud
Raamatu „Vene köök” ilmumisandmed: TEA Kirjastus, 2018
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Vene köök” vaadata ka neid trükiseid:
|