      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Toit kui ravim Praktiline teejuht tervendava toidu juurde
|  |
Autor: Pierre Jean Cousin.
Inglise keelest tõlkinud Marju Algvere (originaali pealkiri: Healthy living. Food is medicine: the practical guide to healing foods).
Toimetanud Evi Laido.
Sarja nimetus: Tervislik elu
ISBN/EAN: 9985313097 (9789985313091, 9985-3-1309-7)
|
„Toit kui ravim” on pehmekaaneline raamat, 144 lk; 19,2 × 23,5 cm; ↔ 1,3 cm; 544 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Toit kui ravim” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Toit kui ravim” – tutvustus
Toit kui ravim on praktiline teejuht toitude ja jookide tervendavate omaduste juurde. Rahvusvaheliselt tunnustatud akupunktuuri ja taimravi spetsialist Pierre Jean Cousin selgitab, kuidas teatud toidud mitte ainult ei aita teatud haiguseseisundeid vältida, vaid paljudel juhtudel mõjuvad haigusesümptomitele leevendavalt või isegi tervendavalt.
Raamat koosneb kolmest osas. Esimeses osas vaadeldakse rohkem kui 140 toitu. Kirjeldatakse igaühe koostisaineid ja konkreetseid tervisehädasid, mille suhtes neil on soodne mõju.
Teises osas on rohkem kui 80 sagedamini ettetulevat haigust, alates tavalisest külmetusest artriidi ja kõrge vererõhuni, grupeeritud kehasüsteemide järgi. Iga kehasüsteemi jaoks leiate sobivate tervendavate toitude nimistu, selgitused, kuidas toit saab seda kehasüsteemi tervena hoida ja probleeme kas kaotada või leevendada, samuti loendi haigustest koos üksikasjaliku infoga, milliseid toite süüa ja milliseid vältida.
Kolmandas osas leiate üle 180 tervisliku ja raviva retsepti.
Lisaks on raamatus toodud kergesti järgitav neljanädalane mürgistest jääkainetest vabanemise Detox-programm: tervendavate toitude, ravijookide ja harjutuste kava kehasüsteemide puhastamiseks ning elujõu ja tervise tugevdamiseks.
Raamatuga „Toit kui ravim” seonduvad märksõnad: tervislik toitumine, toitumine, haigused, dieetravi, toidud, dieettoidud, toiduained, toiduvalmistamine, toitained, menüüd, toiduretseptid, käsiraamatud
Raamatu „Toit kui ravim” ilmumisandmed: Varrak, 2006
×![]()
Raamatuga „Toit kui ravim” samast sarjast:
Soovitame lisaks väljaandele „Toit kui ravim” vaadata ka neid trükiseid:
|