Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: ÕpikudToiduained, joogid

Toiduvalmistamine suurköögis


„Toiduvalmistamine suurköögis” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.


„Toiduvalmistamine suurköögis” – tutvustus


Õpik „Toiduvalmistamine suurköögis” annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Õpiku „Toiduvalmistamine suurköögis” iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks.

Raamat „Toiduvalmistamine suurköögis” sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.



Raamatu „Toiduvalmistamine suurköögis” sisukord

Raamatu „Toiduvalmistamine suurköögis” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Toiduvalmistamine suurköögis” seonduvad märksõnad: toidud, toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toiduvalmistamine, tööohutus, kokandus, kutsekooliõpikud



Raamatu „Toiduvalmistamine suurköögis” tehnilised andmed


„Toiduvalmistamine suurköögis” on pehmekaaneline raamat, 270 lk; 21,0 × 27,0 cm; ↔ 1,5 cm; 784 g.


Raamat „Toiduvalmistamine suurköögis” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Toiduvalmistamine suurköögis” ilmumisandmed: Argo, 2010


ISBN/EAN: 9789949466153 (978-9949-466-15-3)



Veel üllitisi „Toiduvalmistamine suurköögis” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Toiduvalmistamine suurköögis” vaadata ka neid trükiseid:


Kangad
Kangad

14.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525