      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Toiduvalmistamine rohelise teega
|  |
Autor: Ying Chang Compestine. Eessõna autor: Martin Yan.
Inglise keelest tõlkinud Jana Linnart (originaali pealkiri: Cooking with green tea).
ISBN/EAN: 9789985768587 (9985-76-858-2, 9985768582)
|
„Toiduvalmistamine rohelise teega” on kõvakaaneline raamat, 198 lk; 13,7 × 20,7 cm; ↔ 1,7 cm; 358 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Toiduvalmistamine rohelise teega” asub Tallinna kesklinnas, Kentmanni 10-19: saame kohe teele panna või saate sellele ise E–R 9–17 (kokkuleppel ka muul ajal) järele tulla.
„Toiduvalmistamine rohelise teega” – tutvustus
Aasia kultuurides on rohelist teed peetud sajandeid üheks looduse tõhusamaks ravivahendiks. Hiljutised toitumisalased uuringud kinnitavad, et rohelisel teel on tähelepanuväärsed haigusi ennetavad omadused ning see võib aidata vähi, südamehaiguste ja infarkti korral. Roheline tee on täis antioksüdante ning on ühtaegu maitsev ja tervislik.
Raamatus Toiduvalmistamine rohelise teega näitab kogenud kokk Ying Chang Compestine, kuidas seda võimsat kaitsjat toiduvalmistamises kasutada. Ta tutvustab erinevaid teesorte ning selgitab, miks on roheline tee kõige tervislikum ja maitsvam. Ühtlasi on roheline tee äärmiselt mitmekülgne ning Ying pakub üle 70 läbiproovitud retsepti, mille seas on nii südantsoojendavaid suppe, rikkalikke kastmeid kui ka hõrgutavaid eelroogi.
Kui te olete kunagi mõelnud, miks peaksite rohelise teega oma tervist kobestama hakkama, siis käesolevast teosest leiate vastused kõikidele oma küsimustele.
Raamatuga „Toiduvalmistamine rohelise teega” seonduvad märksõnad: tee, toiduvalmistamine, toiduretseptid
Raamatu „Toiduvalmistamine rohelise teega” ilmumisandmed: Ersen, 2004
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Toiduvalmistamine rohelise teega” vaadata ka neid trükiseid:
|