top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad 1 uus
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 5 uut
Ajalugu, poliitika 3 uut
Alternatiivmeditsiin 2 uut
Arhitektuur 2 uut
Arvutid, elektroonika 1 uus
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused
Eneseabi 4 uut
Esoteerika 1 uus
Filosoofia 1 uus
Folkloor
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika
Hobid ja vaba aeg 3 uut
Huumor 2 uut
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus 1 uus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur
Kleepsuraamatud
Kodundus 1 uus
Kokaraamatud 6 uut
Kombed ja etikett
Kultuur
Kunst 1 uus
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud
Lastekasvatus 5 uut
Lasteraamatud 8 uut
Loodus
Loomad, linnud
Luule
Majandus, äri
Meditsiin 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud
Noortele 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 5 uut
Religioon
Seks 1 uus
Sport
Suhted 6 uut
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 1 uus
Teatmikud 1 uus
Tervis 3 uut
Toiduained, joogid 4 uut
Toitumine 5 uut
Turism
Täppisteadused 1 uus
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 1 uus
Värvimisraamatud, värviraamatud
Õpikud 4 uut


The Omnivore’s Dilemma
The Secrets Behind what You Eat


Trükise „The Omnivore’s Dilemma The Secrets Behind what You Eat” kaanepilt. Cover picture of „The Omnivore’s Dilemma The Secrets Behind what You Eat”.

Hind: 19.90


Autor: Michael Pollan.



ISBN/EAN: 9780803734159 (978-0-8037-3415-9, 0803734158)


„The Omnivore’s Dilemma” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 298 lk; 16,0 × 23,5 cm; ↔ 2,8 cm; 576 g.
Raamatu seisukord: nagu uus.


Raamat „The Omnivore’s Dilemma” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.



„The Omnivore’s Dilemma” – tutvustus


“What’s for dinner?” seemed like a simple question – until journalist and supermarket detective Michael Pollan delved behind the scenes. From fast food and big organic to small farms and old-fashioned hunting and gathering, this young readers’ adaptation of Pollan’s famous food-chain exploration encourages kids to consider the personal and global health implications of their food choices. In a smart, compelling format with updated facts, plenty of photos, graphs, and visuals, as well as a new afterword and backmatter, The Omnivore’s Dilemma serves up a bold message to the generation that needs it most: It’s time to take charge of our national eating habits – and it starts with you.



Introduction

Before I began working on this book, I never gave much thought to where my food came from. I didn’t spend much time worrying about what I should and shouldn’t eat. Food came from the supermarket and as long as it tasted good, I ate it.

Until, that is, I had the chance to peer behind the curtain of the modern American food chain. This came in 1998. I was working on an article about genetically modified food—food created by changing plant DNA in the laboratory. My reporting took me to the Magic Valley in Idaho, where most of the french fries you’ve ever eaten begin their life as Russet Burbank potatoes. There I visited a farm like no farm I’d ever seen or imagined.

It was fifteen thousand acres, divided into 135-acre crop circles. Each circle resembled the green face of a tremendous clock with a slowly rotating second hand. That sweeping second hand was the irrigation machine, a pipe more than a thousand feet long that delivered a steady rain of water, fertilizer, and pesticide to the potato plants. The whole farm was managed from a bank of computer monitors in a control room. Sitting in that room, the farmer could, at the flick of a switch, douse his crops with water or whatever chemical he thought they needed.

One of these chemicals was a pesticide called Monitor, used to control bugs. The chemical is so toxic to the nervous system that no one is allowed in the field for five days after it is sprayed. Even if the irrigation machine breaks during that time, farmers won’t send a worker out to fix it because the chemical is so dangerous. They’d rather let that whole 135-acres crop of potatoes dry up and die.

That wasn’t all. During the growing season, some pesticides get inside the potato plant so that they will kill any bug that takes a bite. But these pesticides mean people can’t eat the potatoes while they’re growing, either. After the harvest, the potatoes are stored for six months in a gigantic shed. Here the chemicals gradually fade until the potatoes are safe to eat. Only then can they be turned into french fries.

That’s how we grow potatoes?

I had no idea.


Raamatu „The Omnivore’s Dilemma” ilmumisandmed: Dial Books, 2009



Soovitame lisaks väljaandele „The Omnivore’s Dilemma” vaadata ka neid trükiseid:


10-minutiline näohooldus
10-minutiline näohooldus

Hind: 12.90

100 küsimust toidust ja toitumisest
100 küsimust toidust ja toitumisest

Hind: 14.90

100 tervislikku rooga
100 tervislikku rooga

Hind: 9.90

100 vinkkiä järkevään painonpudotukseen
100 vinkkiä järkevään painonpudotukseen

Hind: 18.90

1001 little health miracles
1001 little health miracles

Hind: 11.90

1001 looduslikku viisi nooreks jääda
1001 looduslikku viisi nooreks jääda

Hind: 22.90

101 rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat
101 rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat

Hind: 15.90

201 tervislikku smuutit ja mahla lastele
201 tervislikku smuutit ja mahla lastele

Hind: 19.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element