      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Sool, suhkur, rasv Kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid
|  | Raamat on kahjuks müüdud.
Autor: Michael Moss.
Inglise keelest tõlkinud Imagoline OÜ (originaali pealkiri: Salt, sugar, fat: how the food giants hooked us).
Toimetanud Tiina Vihmar. Kaane kujundanud Teevi Soop.
ISBN/EAN: 9789949948840 (978-9949-9488-40)
|
„Sool, suhkur, rasv” on lakkadega pehmekaaneline raamat, 334 lk; 15,0 × 23,4 cm; ↔ 2,8 cm; 496 g. Raamatu seisukord: uus.
Raamat „Sool, suhkur, rasv” on hetkel laost otsas.
„Sool, suhkur, rasv” – tutvustus
Esimest korda ajaloos ületab nüüd Hiinas ülekaaluliste inimeste arv alakaaluliste inimeste arvu. Mehhiko elanike rasvumismäär on viimase kolmekümne aastaga kolmekordistunud. Ühendkuningriigis on ülekaalulised enam kui 60 protsenti täiskasvanutest ning 30 protsenti lastest, kuid Ameerika Ühendriigid on endiselt kõige „rasvunum” riik maailmas.
Inimesed on soolast, suhkrust ja rasvast sõltuvuses. Suured toiduettevõtted kasutavad neid lihtsaid koostisaineid, et soodsalt võimalikult suurt ihalust tekitada.
Raamatus „Sool, suhkur, rasv: kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid” uurib Pulitzeri auhinna laureaat Michael Moss seda, kuidas tuntuimad (ja suurimate kasuminumbritega) ettevõtted ja kaubamärgid on viimase poole sajandi jooksul tegutsenud. Lugeja juhatatakse laboritesse, kus toiduteadlased kasutavad tipptehnoloogiat, arvutamaks välja suhkrut sisaldavate jookide „joovastuspunkti”. Autor kaevab välja toidutööstuse tubakafirmadelt õpitud reklaamikampaaniad, mis juhivad tähelepanu kõrvale nende toodete terviseriskidelt. Samuti näitab autor raamatus „Sool, suhkur, rasv: kuidas toidutööstuse gigandid meid konksu otsa püüdsid”, kuidas on töödeldud toidu valmistajad inimeste tervist mängu pannes ikka ja jälle soovinud tarbimist ja oma kasuminumbreid suurendada.
Oled sa valmis lugema tõde selle kohta, mis su toidukorvis tegelikult on?
Raamatuga „Sool, suhkur, rasv” seonduvad märksõnad: kahjulik toime, dieet, sool, suhkur, rasvad, majanduslikud aspektid, toiduainetööstus, toitumistavad, toitumine, Ameerika Ühendriigid
Raamatu „Sool, suhkur, rasv” ilmumisandmed: Helios, 2013
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Sool, suhkur, rasv” vaadata ka neid trükiseid:
|