Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: KokaraamatudToiduained, joogidJahindus, kalandus, korilus

Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine


„Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine kaanepilt – front cover


Autor: Turan T. Turan.


Inglise keelest tõlkinud Virge Õuemaa.


Originaali pealkiri: Smoking, curing and drying: the complete guide for meat and fish.


Toimetanud Laura Mägi. Kaane kujundanud Gareth Butterworth. Kujundanud Louise Turpin. Fotod: Simon Pask.




„Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” – tutvustus


Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.

Turan T. Turan tutvustab raamatus „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.

Raamatust „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” leiate juhtnöörid:
• kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
• liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
• kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.



Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” sisukord

Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” seonduvad märksõnad: liha, kalad (zool.), toiduainete töötlemine, suitsutamine, kuivatamine, soolamine (toit), säilitamine (toit.), konserveerimine (toit.), toiduretseptid, käsiraamatud



Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” tehnilised andmed


„Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on kõvakaaneline raamat, 224 lk; 19,2 × 25,2 cm; ↔ 2,0 cm; 886 g.


Raamat „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” ilmumisandmed: Sinisukk, 2016


ISBN/EAN: 9789949344482 (978-9949-34-448-2)



Raamatust „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” on olemas ka järgmised eksemplarid


Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine
Kõvakaaneline raamat.
224 lk; 19,2 × 25,2 cm; ↔ 2,0 cm; 886 g.
Seisukord: sisult nagu uus, väiekse iluveana tagakaane alaserva nurkades värvikahjustused (5 mm ja 15 mm).
Ilmumisandmed: Sinisukk, 2016

Autor: Turan T. Turan.


Originaali pealkiri: Smoking, curing and drying: the complete guide for meat and fish.





Kahjuks hetkel laost otsas.






Soovitame lisaks väljaandele „Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525