      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 6 uut
Ajalugu, poliitika 4 uut
Alternatiivmeditsiin 1 uus
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused 2 uut
Eneseabi 3 uut
Esoteerika 1 uus
Ettevalmistus kooliks 1 uus
Filosoofia
Folkloor 1 uus
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika 1 uus
Hobid ja vaba aeg 4 uut
Huumor
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur 1 uus
Kleepsuraamatud
Kodundus
Kokaraamatud 14 uut
Kombed ja etikett
Kultuur 1 uus
Kunst
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud 1 uus
Lastekasvatus 1 uus
Lasteraamatud 9 uut
Loodus 4 uut
Loomad, linnud 5 uut
Luule
Majandus, äri 4 uut
Meditsiin
Muinasjutud 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud 1 uus
Noortele 4 uut
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 4 uut
Põllumajandus, metsandus
Religioon
Seks
Sport
Suhted
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 3 uut
Teatmikud 8 uut
Tervis 4 uut
Toiduained, joogid 12 uut
Toitumine 3 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused 2 uut
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 3 uut
Värvimisraamatud, värviraamatud 1 uus
Õpikud 1 uus
|
Klassikalised kastmed
|  |
Inglise keelest tõlkinud Eve Rütel (originaali pealkiri: Making classic sauces: a cook’s collection of essentials).
Toimetanud Merike Kass.
ISBN/EAN: 9985733452 (9985-73-345-2, 9789985733455)
|
„Klassikalised kastmed” on kõvakaaneline raamat, 64 lk; 20,7 × 20,8 cm; ↔ 1,0 cm; 422 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Klassikalised kastmed” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Klassikalised kastmed” – tutvustus
Üle 30 ahvatleva retsepti magusate ja soolaste hõrkude kastmete, marinaadide ja salsade valmistamiseks. Tuntud ja traditsioonilised: valge kaste, jõhvikakaste ja hollandi kaste ning isuäratavad uustulnukad: kirbe apelsinikaste, kreemjas safranikaste, suvine ürdimarinaad ja šokolaadikaste. Põhipuljongite valmistamine, kastmete paksendamine ja soojas hoidmine. Iga retsepti juures sammhaaval antud tegevusjuhis ja värvifoto.
Raamatuga „Klassikalised kastmed” seonduvad märksõnad: kastmed, kokaraamatud, toiduretseptid
Raamatu „Klassikalised kastmed” ilmumisandmed: Sinisukk, 2001
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Klassikalised kastmed” vaadata ka neid trükiseid:
|