      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Klassikaline kokaraamat Enam kui 650 lihtsat nippi ja 400 läbiproovitud retsepti
|  | Raamat on kahjuks müüdud.
Autor: Good Housekeeping Institute. Eessõna autor: Emma Marsden.
Inglise keelest tõlkinud Lii Tõnismann (originaali pealkiri: Step-by-step cook book: over 650 easy-to-follow tecniques and 400 triple-tested recipes).
Keeletoimetaja: Piret Mäeniit.
ISBN/EAN: 9789985319093 (978-9985-3-1909-3)
|
„Klassikaline kokaraamat” on kõvakaaneline raamat, 464 lk; 18,3 × 25,2 cm; ↔ 4,3 cm; 1,796 kg. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Klassikaline kokaraamat” on hetkel laost otsas.
„Klassikaline kokaraamat” – tutvustus
Selles mahukas, 400 isuäratava retseptiga kokaraamatus on rohkelt häid nõuandeid põhiliste toiduvalmistamistehnikate omandamiseks. Olgu tegemist maitsva puljongi või kastme valmistamisega, liha või köögivilja puhastamisega, kookide või saiade küpsetamisega – väärt teadmisi leiavad siit nii algajad kui ka vilunud kokad. Klassikaline kokaraamat on kergesti kasutatav, iga toiduainete rühma juures õpetatakse nende töötlemise põhioskusi, mis on põhjalikult lahti seletatud ja fotodega illustreeritud. Eraldi käsitletakse kala ja mereande, liharoogasid, pastat, küpsetisi ja magustoite ning hoidiseid.
Raamatuga „Klassikaline kokaraamat” seonduvad märksõnad: kokaraamatud, toiduretseptid
Raamatu „Klassikaline kokaraamat” ilmumisandmed: Varrak, 2009
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Klassikaline kokaraamat” vaadata ka neid trükiseid:
|