Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: ÕpikudKokaraamatudToiduained, joogid

Kulinaaria


„Kulinaaria” on pehmekaaneline raamat. Raamatu seisukord: vähekasutatud.


„Kulinaaria” – tutvustus


Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid Eesti rahvusköök ja Menüü koostamise alused.

Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Teine, täiendatud trükk.



Raamatu „Kulinaaria” sisukord

Raamatu „Kulinaaria” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Kulinaaria” seonduvad märksõnad: kokandus, kutsekooliõpikud



Raamatu „Kulinaaria” tehnilised andmed


„Kulinaaria” on pehmekaaneline raamat, 205 lk; 21,1 × 29,7 cm; ↔ 1,3 cm; 564 g.


Raamat „Kulinaaria” on hetkel laost otsas.


Raamatu „Kulinaaria” ilmumisandmed: Argo, 2006


ISBN/EAN: 9949415489 (9949-415-48-9, 9789949415489)



Veel üllitisi „Kulinaaria” autori(te)lt:





Soovitame lisaks väljaandele „Kulinaaria” vaadata ka neid trükiseid:


Kangad
Kangad

14.90






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525