      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
„Hakkliharaamat” on kõvakaaneline raamat, 126 lk; 17,0 × 20,7 cm; ↔ 1,1 cm; 328 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Hakkliharaamat” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Hakkliharaamat” – tutvustus
Raamatust Hakkliharaamat saate vastused küsimustele: • Kuidas valmistada hakklihatoite nii, et need oleksid mahlased ja maitsvad? • Kuidas ja millises pakendis hakkliha osta ning kuidas seda säilitada? • Millisest lihast on kõige parem ise hakkliha valmistada? • Millised lisandid sobivad hakklihale? • Kuidas ja milliste maitseainetega hakkliha maitsestada? Raamatus Hakkliharaamat on lisaks 50 hakkliharetsepti koos põhjaliku tegemisõpetuse ja kaunite piltidega.
Hakkliha on olnud ja jääb ka edasipidi kodukokkaja ajasäästjaks ja päevapäästjaks. See tänuväärne toiduaine laseb end kuulekalt muuta lugematuteks argi- ja piduroogadeks. mida saab hõlpsasti varieerida ning oma maitse järgi kohandada. Nagu teistelgi toiduainetel, on ka hakklihal oma eripärad ja salakarid, mida tuleks parima lõpptulemuse huvides kindlasti teada. Raamatu Hakkliharaamat üldharivast osast leiate tänapäevast teavet sellest, missugune on hea ja õige hakkliha, kuidas seda ise teha või kust osta ning mil viisil kindlustada selle säilimine. Lisaks kasulikele nõuannetele hakkliha jätkamise ja maitsestamise kohta pakutakse mitmeid läbiproovitud põhiretsepte, mille järgimisel on õnnestumine kindlustatud ka päris algajal kodukokkajal. Mahukas retseptiosas ootab põhiteadmistega relvastatud lugejat aga koguni üle poolesaja hakkliharoa – üks põnevam kui teine. Nagu alati, on kõik retseptid varustatud põhjalike valmistamisjuhendite ja atraktiivsete fotodega.
Raamatuga „Hakkliharaamat” seonduvad märksõnad: hakklihatoidud, kokaraamatud, toiduretseptid
Raamatu „Hakkliharaamat” ilmumisandmed: Ajakirjade Kirjastus, 2006
×![]()
Raamatuga „Hakkliharaamat” samast sarjast:
|