Ostukorv
Kirjavara raamatupood




Otsing 


NB! Soovi korral iga ostuga kaasa kingitus! Vt Kingitused, tasuta kraam.




Teemad: KokaraamatudToiduained, joogid

Gastronoomia
Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused


„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat. Raamatu seisukord: uus.

Gastronoomia Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused kaanepilt – front cover

Hind: 37.97


Autor: Stuart Farrimond.


Inglise keelest tõlkinud Anneli Kritšmann-Lekštedt.


Toimetanud Ülle Kiivet. Kaane kujundanud Steven Marsden. Kujundanud Rehan Abdul, Vicky Read.




„Gastronoomia” – tutvustus


Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat „Gastronoomia” tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.

Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.
Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab raamatus „Gastronoomia” hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat „Gastronoomia” lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.
Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.

Profexpo ja Eesti Kirjastuste Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta kokaraamat 2019 tunnistati „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” parimaks tõlkeraamatuks.



Raamatu „Gastronoomia” sisukord

Raamatu „Gastronoomia” sisukord on veel sisestamata või see puudub sootuks.


Raamatuga „Gastronoomia” seonduvad märksõnad: kokandus, toiduvalmistamine, käsiraamatud



Raamatu „Gastronoomia” tehnilised andmed


„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat, 256 lk; 22,0 × 26,0 cm; ↔ 2,4 cm; 1,106 kg.


Raamat „Gastronoomia” on Laos nr 2, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel TÖÖPÄEVAL.


Raamatu „Gastronoomia” ilmumisandmed: Koolibri, 2019


ISBN/EAN: 9789985042595 (978-9985-0-4259-5)

Ostan „Gastronoomia” hinnaga 37.97



Soovitame lisaks väljaandele „Gastronoomia” vaadata ka neid trükiseid:


Supra
Supra

24.90


Minu pidu
Minu pidu

12.90


Jõulud
Jõulud

14.74


Osta 5
Osta 5

19.95






© Kirjavara OÜ • Registrikood 12272560 • kirjavara(ätike)kirjavara(punkt)ee • +372 501 5525