top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad 1 uus
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 5 uut
Ajalugu, poliitika 3 uut
Alternatiivmeditsiin 2 uut
Arhitektuur 2 uut
Arvutid, elektroonika 1 uus
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused
Eneseabi 4 uut
Esoteerika 1 uus
Filosoofia 1 uus
Folkloor
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika
Hobid ja vaba aeg 3 uut
Huumor 2 uut
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus 1 uus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur
Kleepsuraamatud
Kodundus 1 uus
Kokaraamatud 6 uut
Kombed ja etikett
Kultuur
Kunst 1 uus
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud
Lastekasvatus 5 uut
Lasteraamatud 8 uut
Loodus
Loomad, linnud
Luule
Majandus, äri
Meditsiin 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud
Noortele 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 5 uut
Religioon
Seks 1 uus
Sport
Suhted 6 uut
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 1 uus
Teatmikud 1 uus
Tervis 3 uut
Toiduained, joogid 4 uut
Toitumine 5 uut
Turism
Täppisteadused 1 uus
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 1 uus
Värvimisraamatud, värviraamatud
Õpikud 4 uut


Gastronoomia
Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused


Trükise „Gastronoomia Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” kaanepilt. Cover picture of „Gastronoomia Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused”.

Hind: 24.99


Autor: Stuart Farrimond.


Inglise keelest tõlkinud Anneli Kritšmann-Lekštedt.


Toimetanud Ülle Kiivet. Kaane kujundanud Steven Marsden. Kujundanud Rehan Abdul, Vicky Read.


ISBN/EAN: 9789985042595 (978-9985-0-4259-5)


„Gastronoomia” on kõvakaaneline raamat, 256 lk; 22,0 × 26,0 cm; ↔ 2,4 cm; 1,106 kg.
Raamatu seisukord: uus.


Raamat „Gastronoomia” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.



„Gastronoomia” – tutvustus


Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat „Gastronoomia” tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.

Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.
Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab raamatus „Gastronoomia” hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat „Gastronoomia” lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.
Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.

Profexpo ja Eesti Kirjastuste Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta kokaraamat 2019 tunnistati „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” parimaks tõlkeraamatuks.



Raamatuga „Gastronoomia” seonduvad märksõnad: kokandus, toiduvalmistamine, käsiraamatud


Raamatu „Gastronoomia” ilmumisandmed: Koolibri, 2019



Soovitame lisaks väljaandele „Gastronoomia” vaadata ka neid trükiseid:


10 Minutes to Table
10 Minutes to Table

Hind: 19.90

100 Classic Cakes
100 Classic Cakes

Hind: 9.90

100 grillrooga
100 grillrooga

Hind: 9.90

100 linnuliharooga
100 linnuliharooga

Hind: 19.90

100 magustoitu
100 magustoitu

Hind: 11.90

100 suppi, paja- ja vormirooga
100 suppi, paja- ja vormirooga

Hind: 14.90

100 tervislikku rooga
100 tervislikku rooga

Hind: 9.90

100 trendirooga
100 trendirooga

Hind: 12.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element