      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
Forgotten Skills of Cooking The time-honoured ways are the best – over 700 recipes show you why
|  |
Autor: Darina Allen.
ISBN/EAN: 9781856267885 (978-1-85626-788-5, 1856267881)
|
„Forgotten Skills of Cooking” on kõvakaaneline raamat, 599 lk; 21,7 × 25,6 cm; ↔ 4,4 cm; 2,104 kg. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Forgotten Skills of Cooking” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Forgotten Skills of Cooking” – tutvustus
In this much-needed new book, which has already sought high appraisal by winning the Andre Simon Food Book Award, Darina reconnects you with the cooking skills that missed a generation or two. The book is divided into chapters such as Dairy, Hens and Eggs, Bread and Preserving and forgotten processes such as smoking mackerel, curing bacon and making yogurt and butter which are explained in the simplest terms. The delicious recipes show you how to use your homemade produce to its best, and include ideas for using forgotten cut of meat, baking bread and cakes and even eating food from the wild. The Vegetables and Herbs chapter is stuffed with growing tips to satisfy even those with the smallest garden plot or window box, and there are plenty of suggestions for using gluts of vegetables. You’ll even discover how to keep a few chickens in the garden. With over 700 recipes, this is the definitive modern guide to traditional cookery skills.
Raamatuga „Forgotten Skills of Cooking” seonduvad märksõnad: kokaraamatud, toiduretseptid
Raamatu „Forgotten Skills of Cooking” ilmumisandmed: Kyle Books, 2009
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Forgotten Skills of Cooking” vaadata ka neid trükiseid:
|