      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad Aforismid, tsitaadid, mõtteterad Aiandus, mesindus 2 uut Ajalugu, poliitika 1 uus Alternatiivmeditsiin 1 uus Arhitektuur Arvutid, elektroonika Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 2 uut Esoteerika Ettevalmistus kooliks 8 uut Filosoofia Folkloor 1 uus Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg Huumor 1 uus Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 2 uut Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud 1 uus Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus 1 uus Keeleõpikud Kehakultuur 4 uut Kleepsuraamatud 25 uut Kodundus Kokaraamatud 7 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst Käsitöö 1 uus Laste tegelusraamatud 29 uut Lastekasvatus 1 uus Lasteraamatud 12 uut Loodus 2 uut Loomad, linnud 3 uut Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud 4 uut Nipiraamatud Noortele Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 20 uut Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 2 uut Populaarteadus Psühholoogia 1 uus Religioon Seks Sport Suhted Sõidukid Sõnastikud, leksikonid Teatmikud Tervis 5 uut Toiduained, joogid 5 uut Toitumine 3 uut Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus Täppisteadused Veganlus, vegetaarlus Väikelaste raamatud Värvimisraamatud, värviraamatud 10 uut Õpikud
|
Coffee More Than 40 Delicious and Refreshing Recipes for Drinks and Desserts
|  |
Autor: Rosemary Moon.
ISBN/EAN: 9781850767800 (1-85076-780-7, 1850767807)
|
„Coffee” on ümbrispaberiga kõvakaaneline raamat, 80 lk; 23,0 × 22,9 cm; ↔ 1,1 cm; 478 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Coffee” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Coffee” – tutvustus
This is an exploration of the multitude of ways to experience and savour the distinctive coffee flavour, with over 40 refreshing recipes for drinks and desserts. It discusses the history of coffee, along with its folklore, legend and fact. There is a detailed description of coffee-making equipment and how to use it, information on a variety of beans and on roasting and blending them. It advises on the freshness, quality and storage of beans and provides recipes from sophisticated mousses and ices to family cakes and pastries.
Raamatu „Coffee” ilmumisandmed: Apple Press, 1998
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Coffee” vaadata ka neid trükiseid:
|